Аншлаг моїми очима

3
0

 

Рада повідомити, що вчора була вкрай приємно здивована! Можливо не всі, але більшість з Вас чули про те, що наприкінці січня в приміщенні Драмтеатру відбудеться оперета «Сільва» у виконанні акторів московського театру. Особисто я оголошення помітила ще на початку січня і одразу загорілася бажанням піти, хоча в душі були сумніви, викликані минулими «культурними» відвідинами цього ж таки театру.

 

А сталося наступне... Минулого року, приблизно в цей самий зимній період все місто було заповнене іншими плакатами – вистава за участю відомої артистки Радянсього Союзу, - Ади Роговцевої (на жаль, назву вистави згадати не можу). Як і зараз бажання відвідати виставу за участю цієї людини охопило відразу, і квиток я купила буквально наступного дня. Дата дійства наближалася і нарешті настала. Я ж, охоплена позитивом і піднесеним настроєм в очікування гарно провести вечір, купила букет квітів, - прийшла завчасно... І в одну мить і настрій, і перечуття чогось величного зникли. В касі оголосили вистави не буде, а на питання чому відповіли: «Крім Вас, квитки купили ще четверо чоловік. Але, не хвилюйтесь гроші ми повернемо». Розчаруванню просто не було меж. Невже в цілому місті не знайшлося десятка два поціновувачів мистецтва? Народного мистецтва?... Неочікувано...

 

Цього ж разу все було навпаки, - повний аншлаг, квитки продавали навіть на додаткові місця! Не можу сказати, що розчарування минулого року повністю забуте, але принаймні спостерігається позитивна тенденція. Дуже сподіваюся, що так воно буде і надалі.

 

Оперета пройшла просто «на ура», вигуків «БРАВО!» вистачало, навіть обличчя акторів, усміхнені і вдячні погляди говорили самі за себе.

 

Було дуже приємно збагатитися духовно, та відпочити морально, відволіктися від робти та буденності навіть на якісь 2 години.

 

 (За якість фото вибачайте - зроблено з телефону :))

 

Хочу подякувати організаторам, тим, хто запросив акторів, самих акторів за гарну роботу. Надіюся такого роду вистав буде ще багато.

 

Дякую!

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!