Буревій на Закарпатті

10
0

І потім кажіть що справедливості не має і фортуна то все казки. Є. І фортуна, це теж напевно не казочки. Майже 2 тижні стояло спокійно авто біля під’їзду багатоповерхівки під гілляччям верби, що вже з роками покосилась, та сумно опустила вітки. Причиною цьому було, як не справний карбюратор, так і відсутність часу відтягнути автомобіль до майстра. В суботу повернувся у Виноградів і вже в понеділок впевнено вирішив все ж відремонтувати авто.


В першій майстерні мені допомогли частково, спеціаліст по карбюраторам призначив аудієнцію на наступний день на четверту. Але все ж вирішив залишити автомобіль біля його гаража. Це його і врятувало.


З 17:00 чорні хмари із західної сторони Виноградівщини стрімко насували на місто. Шквальний вітер та нагнітаюча атмосфера в повітрі. Не пройшло і години і перші краплі, як здавалось звичайної, літньої, зливи, впали на бруківку міста. А далі як по сценарію фільму-катастрофи: шквали, злива, вітер та сила стихії, що змітає все на своєму шляху.


Як наслідок десятки зламаних дерев, зірвані дахи, потрощені автомобілі. Саме в тому місці де мало стояти моє авто впала гілляка верби. Ще день зволікань, і ремонтував би я не тільки карбюратор з системою палива, а й кузов авто.


В результаті стихії також постраждали люди. За офіційною статистикою – 5 людей знаходяться в лікарні, за неофіційною 3 смертельних випадки (інформація уточнюється).


Далі без коментарів:

Відео: Т. Лебединец, М.Паламарчук

Фото: І.Буркало

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!