Голосуй, не голосуй - все одно отримай їх.

6
0

 

Не знаю чому, але мені захотілось чомусь написати статтю-какашку про нашого “улюбленного” президента. Ну а шо? Він собі спокійно може какати у імідж нашої з вами країни. З одного боку, досить добре видно, що він керований кимось розумним “за кадром”. Я б також, якби не хотів псувати свій імідж, обрав би якогось янукович-like чувака, який би взяв гнів на себе. Але він отримує за це непоганий відкат, погодьтесь, любі друзі (ні, це не Ющенко пише цю статтю :). Звичайно, в інтернеті лайна вже стільки, що всі басейни Януковича не вмістять його у свої шикарні обїєми. З нього можна було б зробити маленьку планетку, яка б, разом із місяцем, кружляла навколо нашої веселої Землі. Тому, ось й моя маленька коричнева стаття вже вийшла на свіже повітря своїм вступом.

По-перше, наш президент представляє державу. Може, це, бляха, мода така у відомих країн брати собі у президенти дурня, й наша країна вирішила продемонструвати свого Буша молодшого? Тіпа, холодна війна така собі. Й ніби людям є куда спрямовувати свій гнів? Чи він тіпа вирішив таку грати роль, щоб обїєднати націю навколо біди? Хмм, так-так! Може, я просто недооцінюю його?? Пхххх! Нє, точно нє. От в чому вимірюють тест на інтелект? Айкью тест (чи як модно серед освідченої молоді - рівень айсікью) - це коефіцієнт, але можна сказати, що він вимірюється у балах. Але ми з вами можемо відкинути це сухе та офіційне, як святкування великодня, слово та обрати для цього більш вдаліше. Будем вимірювати айкью у януковичах (з маленької букви, адже назва нової одиниці виміру). Звісно, 1 бал = 1 янукович. Я вважаю, це справедливо, а ви? Це як кінськими силами вимірювати силу двигуну - це так ретро й стильно! Є ж ньютони для цього, чи що там ще, але ми зупинились на конях. Так само можна зробити й з інтелектом. В кого меньше 70 януковичів інтелект, той вважається відсталим. 130 януковичів - це відмінник. От коли відмінник стане президентом нашої держави, я скажу, що ми йдемо вірним шляхом. А поки більшість хоче стати депутатами, а не розумними людьми, куди ми дійдем?

А тепер невеличка вправа для вашої уяви. Це смішно, повірте. Хоча, може тільки мене це веселить. З того часу, як я почав практикувати цю вправу, виступи нашого президента у тєліку доставляють мені багато позитивних емоцій. Ну, добре, вистачить такого вступу, ваш розум вже підготовлений для маленької праці. Спробуйте згадати останній виступ, де Янукович відповідав на питання у прямому ефірі (чи знайдіть у ютюбі, якщо крім вінка нічого у голову не лізе). Ну, пам’ятаєте, він завжди усміхнений й водночас стурбований якимись проблемами (у вертольоті кондиціонер перестав працювати чи син десь знов натупив, й прийдеться розгрібати тепер). Треба зосередитись, зосереджуємось. Ще трошки... Забуваємо питання, яке йому задали... Домальовуємо перед президентом, який от-от почав свою відповідь, святковий стіл із декількома гостями, рюмочку із горілкою йому в ту руку, якою він собі у повітрі робить магічні жести, й вуаля! Ми знайшли його головний секрет, завдяки якому йому вдається відповідаючи не відповідати ні на які питання... Він уявляє, що він каже тост! Кожен його тост (саме так тепер треба його монологи називати) закінчується якимось жартом чи побажанням. Зверніть увагу.

Взагалі, кожен із нас хоча б раз за історію незалежної України був гігантськи нає..ний. Я про те, коли ви вірите у кандидата, а коли він отримує скіпетр влади у свою лапку, то перестає ходити у пісочок й не їсти із загального столу. Тому, потерпимо ще трошки цю всю єрєсь та на наступних виборах у президенти України голосуємо... за мене, друзі! Тим більше, від мого псевдоніма пахне свіженьким патріотизмом! Й я трошки краще знаю українську мову, ніж наш гарант! Якщо не я, то пропоную свого приятеля. Його звуть Заєць. У нього хобі - зброя. Він постійно грає у страйкбол (бігають з автоматами, імітують воєнні дії) та поповнює свій гардероб гвинтівок. Він навіть легко може кинути пити на півроку! Це людина із загостреним відчуттям справедливості. Із таким президентом може ми не ввійшли б у Європу, але нудно не було б 100%.

У кінці я лише хочу попросити пробачення у всіх пенсионерів та януковичефілів, й надати гарантію того, що під час написання цього посту ні один Янукович не постраждав. Й, як завжди, інформація для офіційних органів - це все жарт, всі персонажі видуманні.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!