Як пройшло авіашоу і виступив Бумбокс в Ужгороді на фестивалі Goral Music Avia Bike Ukraine 2012

10
0

13 і 14 липня в Ужгороді продовжували звучати звуки  моторів, клаксонів та скрип гальм до яких у ці дні додався ще й звук кружляючої над містом авіатехніки.

У суботу байкери влаштували традиційний виїзд на кар'єр для прийняття водних процедур, а авіатори спланували собі відпочинок в с. Лумшори.

Хедлайнером концертної програми дня була група «Мандри» (Київ), але варто було їм тільки піднятися на сцену, як вони попросили всіх фотографів і журналістів піти зі сцени і в жодному разі не фотографувати їх. Незадовго до початку виступу групи «Мандри», присутніх порадував київський колектив який виконував запальні пісеньки в стилі групи «Ленінград».

Погода всі дні фестивалю залишалася відносно непоганою.

Організатор фестивалю Олександр Суханов з цього приводу заявив:
Я за погоду забашляв, але видно той хто передавав гроші в небесну канцелярію, скрисив. Скрізь відкати і тут не обійшлося без цього. Я зробив дзвінок і мені сказали що з п'яти годин буде хороша погода.
І все таки погода в Ужгороді налагодилася. На злітно-посадковій смузі вже приземлилося не мала кількість літаків, які відразу оглядають прикордонники. На фестиваль прилітають звідусіль. Гості з Франції, Німеччини, Швейцарії, Нової Зеландії, Люксембургу та інших країн.

14 липня всі охочі вирушили в аеропорт подивитися на авіашоу і виступ каскадерів. Дорога туди у багатьох зайняло дуже багато часу, так як по вулиці Собранецькій утворився великий затор.

Перше що кидалося усім у очі при вході в аеропорт, червоний автомобіль «Чайка» з шкіряним салоном і хромованими елементами кузова.

Програма почалася з виступу наших сусідів з Угорщини - каскадерів.

На підготовленому майданчику глядачі спостерігали за вправними і відточеними до майстерності діями мотоцикліста.

У авіашоу взяло участь кілька літаків, які в небі над Ужгородом демонстрували складні фігури.

І ось в небі з'явилися літаки і почали виконувати такі вправи як: «бочка», «переворот», «мертва петля».

Концертна програма цього дня обіцяла бути насиченою. У недільний вечір на стадіоні зібралася максимальна кількість гостей фестивалю. Запальні ритми групи «308» з Ужгорода не давали присутнім шансу перебувати на стадіоні з поганим настроєм. Як і в попередні дні фестивалю всі діти, а де факто всі бажаючі підходили до холодильників де їх 3 дні поспіль пригощали морозивом.
До початку виступу довгоочікуваної багатьма присутніх групи «Бумбокс» ще залишалося багато часу і на полі проводилися конкурси. Зокрема перше місце за мотоцикл у якого виявився самий галасливий двигун взяв байкер з Риги на Harley Davidson, також був нагороджений байкер, який приїхав з міста Калуш (Ів-Франківська обл.) На самому маленькому мотоциклі. багато кілометрів йому довелося подолати на мініатюрному сталевому коні, і на наступний день вирушити назад.

 Так само на сцену запрошувалися і байкери які подолали найбільші відстані, кілька тисяч кілометрів шляху подолали байкери з Казахстану (Алма Ати), Сибіру (м. Гагарін) та інших куточків планети.

За старою традицією був засмажений бик на рожні і зварений величезний чан «бограча».

Потихеньку підійшов час до виступу гурту «Бумбокс». Хлопці вийшли на сцену і пролунали гучні вигуки фанатів. Після виступу «Бумбокса» небо  Ужгорода осяяв святковий фейрверк ... і відразу по його закінченні в небі над стадіоном пролунав гучний розкотистий тріск блискавки. Одночасно з цим полив проливний дощ і піднявся сильний вітер. Всі кинулися під прикриття наметів але вітер був такої сили що повалив одне з дерев прямо на палатку, в якій знаходилися люди. На щастя ніхто не постраждав. Ось так закінчився фестиваль Goral Music Avia Bike Ukraine 2012 в Ужгороді.

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ  або  ТУТ

Виступ "Бумбокс" (відео)

Авіашоу (відео)

Конкурс на самий галасливий двигун (відео)

Концертна програма 2 дня зльоту (відео)

 

 

  

 

  

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!