Пішто Дезидерійович: «Я наведу порядок з шлагбаумами!»

6
0

Відомий у всьому світі ракошинський політолог Пішто Дезидерійович, як виявилося, розпочав нову передворчу кампанію. Він проводить її руками мукачівських політиків, якими він маніпулює за допомогою новітніх технологій, зокрема і ляльок Вуду.

З ним ми зустрілись пізно увечері на робочому місці – біля входу до одного прогресивного цілодобового магазину у центрі Мукачева, який належить одній кольоровій фірмі.

– Добрий вечір, Дезидерійовичу, як ся маєте?
– Тадь файно. Як завжди, моніторю політичні вподобання мукачівців.
– Є якісь зміни?
– Люди біднішають, стають злішими, менше грошей залишають жебракам. Клянуть всю владу – і київську, і мукачівську. Але горілки і пива купують більше – я знаю точно, бо пляшки теж моніторю.
– Щось давно вас не чути було у політикумі…
– А ви мене і не почуєте. Замість мене говорять інші, ті, кому я дозволив отримати депутатські мандати. Я рішаю свої проблеми їх руками. От, наприклад, одна банда почала занадто активно моніторити пляшки на зеленому ринку, і я порішав, щоб на Возз’єднання  встановили шлагбауми. Ліниві водії почали менше їздити на ринок, почали купувати більше у цілодобових магазинах, відповідно пляшки перекочували з зеленого ринку до мене.
– А чому тепер почали говорити про те, щоб забрати шлагбауми?
– «Ринковська» банда прийшла до мене з мировою, і ми всьо порішали. Вони далі збирають пляшки на ринку, але кожну третю передають у Благодійний фонд «Пішто Дезидерійович – дітям».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!