Початок

9
0

«Напевно, треба почати записи в своєму блозі», - ця думка переслідувала мене вже з Нового року. І кожного дня виникали і нові ідеї, і цікаві теми, але, в той же час, боязнь і невпевненість не дозволяли втілити ці задумки в життя, тобто в запис...

Нарешті сьогодні, 17 січня, я вирішила довести задумане до кінця. Логічно було б почати з початку. 

Для когось початок – це чиста сторінка і величезне бажання пережити якісь моменти, для когось початок – це нові, приємні знайомства, а для когось нова зачіска – це теж початок :). Я ж себе відношу до першої категорії, хоча колись і нова зачіска допомогла ;).

Так, дійсно, ще вчора ввечері, я вирішила, що сьогодні почнеться новий період в моєму житті, нова маленька ера, в якій не буде місця для негативу. Одним з пунктиків мене нової – це ведення блогу (от тут все ж сумніви ще є, але час і відгуки покажуть...), наступне – це швидше не пунктик, а настанова – не жалкувати про те, що вже зроблено. І я абсолютно задоволенна прийнятим рішенням, новим початком і новим життям.

Кожному, хто прочитав ці рядки, хочу побажати впевненості, сил і натхнення. Пам»ятайте, що лише сміливі досягають успіху, а відвагу ми відчуваємо, коли поряд є ті, хто завжди підтримає. Нехай всього цього у всіх буде вдосталь. То ж до нових вершин, досягнень та перемог! 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!