"Подарунок" від "Закарпатгаз”

4
0

Всі полюбляють отримувати подарунки, а тим більше на таке довгоочікуване свято як Новий Рік. От славнозвісне Публічне Акціонерне Товариство “Закарпатгаз” і вирішило “порадувати” своїх клієнтів “подарунком” у вигляді рахунків на послуги які не надані. При чому приписки для сплати досить такі значні.

Для оскарження і перерахунку отриманих рахунків можна було б вистоювати довгі черги у самому Товаристві (і не відомо яким буде результат). Але оскільки дії вище згаданого Товариства “Закарпатгаз” є злочином і підпадають під ст. 225 Кримінального кодексу України,- за злочин має бути призначене покарання. А тому я не став вимотувати себе довгими і не потрібними чергами для вирішення цього питання. Для цього є кращий спосіб — подати заяву про злочин, що я і зробив. І чим більше таких заяв буде, тим швидше вирішиться питання про теперішні завищені платежі, і на майбутнє заставить Публічне Акціонерне Товариство “Закарпатгаз” добре подумати, - а чи варто робити такі “подарунки” своїм клієнтам, тобто нам — простим українцям.

Ось це моя заява (як видно в низу є також талон-повідомлення про прийняття моєї заяви). Використовуючи її як зразок — кожен має право подати свою заяву. При цьому не обов'язково особисто її подавати в чергову частину міліції, а достатньо вкласти в конверт разом з додатками, та відправити поштовим відправленням (можна з повідомленням про вручення) в міліцію.

 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!