Шановні краяни.

6
0

Хочу повідомити Вас ,що 13 березня мене було офіційно призначено керівником щойно створеного підприємства ММКП «Центр контролю за тваринами». Розпочато документальне оформлення підприємства , що як Вам відомо зі свого досвіду паперової тяганини ,може зайняти деякий час. Необхідно пройти реєстрацію в цілій низці установ ,а саме в  Управлінні статистики, Податковій адміністрації ,Пенсійному фонді  та ін. .Виготовити печатку,відкрити рахунки.
Далі треба буде фізично створити  підприємство , укомплектувати штат робітників (зараз підприємство складається з одного робітника,тобто з мене ) . Замовити й придбати необхідні засоби для відлову безпритульних тварин . Забезпечити  підприємство транспортом ( поки що не знаю яким чином) і лиш після цього зайнятись  тим ,для чого й створювалось це підприємство.
Роботи дуже багато і я зроблю все,щоб виконати її в короткі строки . Чим скоріш треба повернути в керовану площину проблему популяції тварин в місті ,тобто прибрати собак з вулиць .

Шановні краяни дуже прошу Вас, не організовувати численні дзвінки на шквалт -« СРОЧНО УБЕРИТЕ СОБАКУ» , вони дуже відволікають від чим скорішого створення підприємства й вирішення  проблеми засилля безпритульних псів.
Прошу у Вас порозуміння ,не вимагайте не здійсненного. Дайте трохи часу .

З повагою, Єрміла.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!