Шосту річницю відзначає одна з кращих здравниць України

6
0

 

15 серпня санаторій «Теплиця», що розташований на околиці мальовничого міста Виноградів святкує 6-й день народження. Історія здравниці розпочалась з піонертабору в котрому за радянських часів відпочивало та оздоровлювалось чимало дітлахів з усієї країні. Казкові пейзажі, затишні алеї, гірська річка Салба – все це вабило та залишало незабутні спогади. Новітня історія санаторію розпочалась за довго до «офіційного» дня народження, адже були проведені колосальні будівельні, ремонтні, оздоблювальні роботи, георозвідка та дослідження надр.  Замість радянського дитячого табору виріс красень – санаторій, що по умовам проживання не уступає сучасним мотелям та готельним комплексам найвищого класу. Саме в часи реконструкції на початку 2000-х років були проведені дослідження вод з власної свердловини. Згідно з висновками Українського науково-дослідного інституту медичної реабілітації і курортології (м. Одеса) мінеральна та термальна води, що видобуваються з кілометрової глибини унікальні за своїм хімічним складом та показами до лікування.

15 серпня 2005 року відбулося урочисте відкриття нової здравниці що отримала назву «Багатопрофільний санаторій «Теплиця». Багатопрофільним заклад став через лікування різних захворювань, а саме нервової системи, опорно-рухового апарату, шлунково-кишкові, серцево-судинні, ендокринної системи та верхніх дихальних шляхів.

Мінеральні та термальні води, різноманітні новітні методи лікування, кваліфікований медичний персонал та незабутні карпатські пейзажі зробили санаторій лідером галузі. Про це свідчать перемоги в конкурсах Національної туристичної організації України та преси в 2005, 2007 та 2009 роках. В 2008 році «Теплиця» переможець «100 кращих товарів України» в номінації «Санаторно-курортне лікування», а в 2006 отримує золоту медаль конкурсу «Вища проба».

Цілий рік в санаторій приїздять з усіх куточків світу. Географія відпочиваючих розширюється щодня. Серед традиційних представників країн СНД (Росії, Білорусії, України) оздоровлюються громадяни Франції, Германії, Ізраїлю, Грузії та багатьох інших. Серед рекордсменів - відпочиваючі які вже побували дев’ять та більше разів.

Санаторій «Теплиця» викликає довіру не лише у пересічних громадян, а і у державних. До прикладу цього року для Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності буде оздоровлено 1000 людей. А загалом, станом на 1 серпня 2011 року, оздоровлено понад 2000 людей. Послуги лікування для своїх працівників періодично замовляють районні відділи освіти, медицини, органи місцевого самоврядування.

Для відпочиваючих в санаторію «Теплиця» екскурсійні маршрути Закарпаттям, сауна, більярд, настільний теніс, водні шари, басейни з мінеральною та термальною водами. Культорганізатори розважають музичними вечорами, караоке, дискотеками.

В сьомий рік «плавання» санаторій «Теплиця» входить вже впевненим флагманом сучасної індустрії курортології та медицини. В планах запуск великого термального басейну будівельні роботи по якому підходять до кінця. Неподалік санаторію в 2011 році розпочалося будівництво так званого «Містечка здоров’я» - котедж не поселення з підводом мінеральних та термальної вод до кожного об’єкту, озеро на прилеглій території. Також цього річ розпочаті підготовчі роботи до запуску будівництва розважального центру та аквапарку «Вулкан», аналогів котрому не існує в Україні.

Санаторій «Теплиця» знайомий мені з 2005 року, тому в шостий день народження хотілось би побажати як керівництву закладу, так і всім працівникам міцного здоров’я, наснаги, творчого натхнення та самореалізації. Дякуємо Вам за вашу не легку, але таку потрібну людям, працю.

 

 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!