Сотні ужгородців взяли участь у велозаїзді Night Ride «Вільні люди»

6
0

 «Попередь діабет, пересядь на велосипед» — саме під таким гаслом 25 квітня в місті Ужгород відбулось відкриття велосипедного сезону традиційним велозаїздом.

Стартували учасники акції з площі Народної рівно о 19:00. У велозаїзді «Вільні люди» взяло участь кількасот активних мешканців міста.

Як зазначає один з організаторів даного заходу, для того щоб взяти участь у заїзді необхідно мати велосипед та гарний настрій. Участь можуть взяти всі бажаючи мешканці міста та його гості.

Загальна протяжність основного маршруту, який пролягав центральними вулицями міста складав близько 18,6 км.

Працівники ДАІ забезпечили якісне проведення заїзду та створили умови для безпечного пересування колони велосипедистів вулицями міста.

Варто зазначити, це далеко не перший подібний захід в нашому місті, і кожного разу, набираючись досвіду організатори заздалегідь продумовують нові маршрути, акції та конкурси.

Родзинкою саме цього велозаїзду став флешмоб з використанням сухої фарби — неймовірно яскраве видовище, яке тривало всього декілька секунд, але мабуть запам’ятається всім учасникам на багато років. Флешмоб відбувся на футбольному полі біля спорткомплексу «Буревісник». По його завершенні учасники висунулися в сторону площі Народної для того щоб перетнути фінішну рису — звичайно уявну рису, адже мета заходу не визначення переможця, а поєднання людей з однаковими інтересами, формування у суспільства прагнення до ведення здорового способу життя та намагання учасників заїзду та її організаторів звернути увагу інших на екологічний вид транспорту — велосипед.

Юрій ЛОМАКІН, фото автора

Завантажити світлини можна за цим посиланням

Передивитись всі світлини можна ТУТ

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!