Точка відліку, або шукаю талановитих мерів

12
0

Мені завжди важко щось розпочинати. Можливо тому, що початкові надаю занадто великого значення. Часто на перший крок витрачаю значно більше душевних зусиль, ніж на подальше виконання справи загалом. Так і тепер. Пропозиція вести свій блог мені надійшла вже кілька місяців тому, але оскільки протягом останнього року я відпочивала від журналістських справ і журналістики в цілому, то з цим вирішила не поспішати, відтягуючи й відтягуючи момент "блогодебюту".

Аж ось життєва колія знову повернула (мене) з диких гір на поле не менш дикої української журналістики. Нарешті й настав час обзавестися власним блогом, подумала я! Тему для пілотного запису підкинув мій хороший, давній друг та наставник.Він якось так по-батьківськи обірвав мої глобально-філософські потуги у першому ж пості узагальнити можливі пробеми розвитку цивілізації на наступне сторіччя чи (у гіршому разі) окреслити головні причини девіантної поведінки нашого міського голови з точки зору фрейдизму... "Напиши про те, що ти зараз робиш. Напиши про те, що повертаєшся у журналістику. Напиши про те, що шукаєш міських голів", - сказав мій друг. Ось я і пишу. Про усе це.

Шукаю контакти (мобільні номери, мейли) найдостойніших кандидатів у міські голови 8 міст Закарпаття (Мукачево, Берегово, Свалява, Тячів, Рахів, Хуст, Чоп, Виноградів). Хочу допомогти їм здобути всеукраїнську славу :) (ну принаймні впізнаваність)!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!