Усім, хто хоче потрапити на концерт Океан Ельзи "на халяву"

2
0

Портал «Мукачево.нет» оголошує конкурс на кращу історію про літній відпочинок. Переможець отримає можливість потрапити на концерт легендарного вітчизняного рок-гурту, який відбудеться в Ужгороді 30 червня.

Умови конкурсу:

Кожен охочий може надіслати на адресу редакції (краще головному редактору - tdv_4mail@ukr.net) історію у текстовому, або фото-форматі про літній відпочинок. Йдеться саме про цікаві епізоди, випадки, курйози, зафіксовані на камеру чи описані словами.

Бажано, аби матеріал не перевищував 1-1,5 сторінки.

Усі отримані матеріали будуть публікуватися на сайті, які будуть доступні для коментування та дискусій.

Право оцінювати та визначати переможця бере на себе редакція порталу з врахуванням рівня популярності тієї чи іншої історії серед читачів сайту.

Особливо вітається:

  • Оригінальність викладу;
  • Врахування і передача закарпатського колориту – через мову чи зображення;
  • Почуття гумору та дотепністю у викладі історії.

Термін проведення:

17-27 червня – публікація та голосування за історії;

28-29 червня – підведення підсумків та оголошення переможця;

Переможець конкурсу отримає можливість потрапити на концерт рок-гурту Океан Ельзи в Ужгородському замку та опісля поділиться своїми враженнями від шоу.

«Dolce Vita» тур гурту «Океан Ельзи», який охопить більше 70 міст України, Росії, Білорусь, Західної Європи та Північної Америки, стартував неймовірним концертом у столичному Палаці Спорту 3 червня.

«Це було неймовірно. Океан просто взірвав вщерть заповнений Палац Спорту. Чотири рази фанати викликали гурт на біс, – розповів порталу «Мукачево.нет» Сергій Якоб, мукачівець, який був на концерті у свій день народження. – На останок співали «Відпусти». Це був справжній катарсис!»

Впевнені, в Ужгородському замку буде не гірше, а то і краще – свіже повітря, дух минувшини та акустика. Не змарнуйте нагоди відвідати дійство. Портал «Мукачево.нет» дає таку можливість кожному охочому.

 

Отож, завтра вже чекаємо на Ваші історії!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!