УВАГА!!! Знайдено кобеля угорська віжла.

8
0

 Як мукачівці собаку рятували.

Сьогодні по вул.Дзержинського ,автомобілем, було травмовано вівчарку.Забій голови ,травмованна передня лапа, яка дуже кровоточила.
Нам зателефонувала очевидиця й поки ми ще розмовляли по телефону й вирішували що робити,до неї під"їхали двоє небайдужих мукачівців на автомобілі Таврія-пікап й помістивши окривавлену тварину до автомобілю доставили до міської ветклініки. Міський ветеринарний лікар Катерина терміново зупинила втрату крові й обробила рану .Обстеживши тварину, дійшли висновку,що їй необхідна госпіталізація та догляд.Хлопці на Таврії ,які не байдуже проїхали повз цього собаки,а зупинились й допомогли ,знов зголосились транспортувати тварину в іншу клініку,де є ренгенівський апарат (з лікарем І.М.Каганцем ми попередньо домовились).За час ,за який тварину перевезли в клініку "Чотири лапи",я вже знайшла господаря тварини й повідомила йому про трафунок ,який стався з його улюбинцем.Тварина вже декілька діб як загубилась й наш ММКП "Центр контролю за тваринами " слідкував за всіма повідомленнями про безпритульних вівчарок ,яких на сьогодняшній день розшукувалось дві . Це самка ,яка ще десь блукає й кобель який доблукався до важких травм.


Пост Скриптум.
Шановні власники тварин,якщо Ви дісно любите своїх підопічних,не допускайте потрапляння їх за ворота Вашої домівки без супроводу,та не забувайте одягти на них нашийник з жетоном ,де вказані Ваші данні.
ІНАКШЕ ,ЯКЩО ТВАРИНА ЗАГУБИТЬСЯ ,ШАНСІВ ЗНАЙТИ ЇЇ БУДУТЬ МІЗЕРНИМИ.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!