Ужгородський Yard Sale, або як зароджуються нові традиції...

5
0

15 липня в Ужгороді відбувся перший в своєму роді розпродаж виробів мистецтва, цікавих і неповторних речей виготовлених власноруч.
Ініціатором та організатором виставки під назвою ужгородський Yard Sale є Валентин Клепаков - активіст закарпатського велоруху, учасник групи "нічних велосипедистів" Night Ride.Він взявся за організаційні питання заздалегідь і успішно зміг організувати сьогоднішній Yard Sale.

Сама ідея проведення подібних розпродажів не нова, проте в Ужгороді щось подібне відбувається вперше. Більше 20 чоловік прийшло у заздалегідь обумовлене місце - альпінарій у центрі міста, кожен з унікальним товаром. На розпродажі можна було зустріти журнали, книги, музичні інструменти, одяг і т.д.
Свої вироби винесла на суд громадян ужгородська майстриня бісероплетіння Вероніка Брудка, її прилавок ряснів найрізноманітнішим і несподіваним товаром, вразила листівка з жирафою власноруч зроблена майстринею.

Так само серед присутніх на розпродажі були представники товариства захисту тварин "Барбос", які на розпродажі прилаштовували маленьких цуценят і кошенят в "добрі руки". За невеликий проміжок часу вони змогли похвалитися досить непоганим результатом, суспільству вдалося прилаштувати 4 братів наших менших і зібрати на благодійні цілі приблизно 450 гривень

Так само тут можна було побачити активістів закарпатського велоруху.

Ціни на розпродаж були можливо навіть дещо заниженими, наприклад можна було придбати книги за ціною від 1 гривні, а собі я знайшов і придбав тканинну сумку ручної роботи за 5 гривень.

Подібні заходи швидко приживаються в нашому тихому і зеленому місті. Як відвідувачі, так і продавці залишилися вельми задоволені проведеним розпродажем і сподіваються що Yard Sale ще не раз проведуть в місті Ужгород і що він стане традиційним розпродажем і можливо навіть візитною карткою міста.

 

Більше фото ТУТ та ТУТ

Ужгородський Yard Sale (ВІДЕО)

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!