Загадка від Степана Бендери 2: релігія для прагматичних

7
0

Доброго дня, шановні любителі загадок та гумору. Сьогодні в мене для вас є цікавинка, з якою стикались більшість з вас. До речі, всі чули вже, що МММ 2 знов втікає з грошима, доводячи вдруге всім його вкладникам, що вони лашари, які вірять у казки про розумних дівчат з третім розміром грудей та віруючих попів. Хоча, серед других є все ж таки вийнятки. Всі ці вкладники погано вчились в школі. Як й чудесні целителі не знають елементарної фізики, ці не знають математики. Давайте, загадка буде після маленької розповіді, тру-сторі-бейзд. Отож, поїхали.

Уявіть собі, що ви сидите собі десь у барі розпиваєте холодне пиво у спекотний літній день. Ваш столик на терасі, яка знаходиться під каштаном та занурена у густі п’янкі аромати квітів. Повз вас бігають оголені ніжки, власниці яких за темним лобовим склом своїх окуляр таємно дивляться, як реагують на їх літню відвертість просочені гормонами самці людини. Короткі спіднички не лишають майже ніякої загадки. Оченятка радіють цьому, а ротик радіє холодному пиву. Сидите ви собі, насолоджуєтесь. Раптом у вас двзонить телефон. Не перестаючи релаксувати, ви повільно тягнете свою охолоджену бокалом пива руку за пластіковою дзвонилкою, щоб задовільнити чиєсь бажання мати із вами розмову. Сюрприз! Вам дзвонить ваша майже забута подруга із училища\універу\школи\ПТУ та каже вам “хелоу”. Ви зраділи та починаєтє щиро допитуватись про новини із життя цієї дівчинки. Вона охоче, хоча трохи механічно, відповідає вам, та ввічливо питає “А ти”, “А в тебе”, інше.

Все йде добре, аж поки ви не розумієте, що в цієї розмови була якась ціль. Вона пітає, чи ви зараз працюєте, чи вдоволені своєю зарплатнею. Ви поверхнево описуєте свою ситуацію, трошки жалієтесь (ну, звичайно ж) й в кінці логічно запитуєте: “А шо?”. Вона каже, що є крута робота, високо оплачувана, про яку вона коли вчула, одразу згадала вас, бо ви такий ох..єнний та розумний (всі, хто з цим стикався, вже зрозуміли що до чого, егеж? :)  ). Ви, не розгублюючись, відповідаєте “канєшно, куда йти на співбесіду”, намагаєтесь взнати більш детальніше. Вона на це каже, що треба зустрітись й так все обговорити, тоді буде нірвана, гарантія реінкарнації, чиста карма та новенький ламборогіні. Тут починається слоу моушн: ви допиваєте останні ковтки, розраховуєтесь з офіціантом, подумки плануєте, як будете відправляти начальника у генітальну подорож, розтібаєте верхній гудзик сорочки, навмисне помітно роздивляєтесь сіські якоїсь несором’язливої дівчини, потім дивитесь на обличчя, а це виявляється просто товстий та метросексуальний хлопчик, дивитесь на годинку, посміхаєетесь та приходите на місце.

На місці вас чекає ваша подруга із якоюсь тьотькою, яка ніби посміхається постійно, навіть коли спить. Добре, якщо вони вас запрошують до кафе, де обов’язково оплатять рахунок, щоб показати свою успішність. Гірше, якщо до квартири. Але потім починається стандартний сценарій: “що ти знаєш про мережевий маркетинг? Добре. От ми є представниками фірми бла-бла-бла, яка робить бла-бла-бла й дуже якісно. От у нас є тут одне бла-бла-бла, яке ми зара продемонструємо. Ні, це ніяка не піраміда, все дуже чесно й прозоро. Ти можеш просто купляти цей бла-бла-бла у нас за скидкою для себе й знайомих”. Це перша частина. Все ніби прикольно, навіть думаєш, що може й круто було б мати бла-бла-бла у себе вдома, може навіть спробувати бла-бла-бла із своєю подругою під час сексу. Ой, ні, це не до цього. Короче, потім йде частина два, найважливіша: “Все це круто, але ти можеш заробити круті гроші! Просто привести та підписати інших людей на це бла-бла-бла, а якщо й вони будуть підписувати, то буде у тебе стопіцот грошей на всьо-всьо”. Цікаво: якщо сказати їм, що вони також тебе зараз хочуть лоханути, щоб відбити свої гроші, найвідвертіші з них відповідають - “Ти правий, але це нова фігня, та знайти лохів ще досить легко, так шо давай разом”.

Щоб трошки їх потролити, можна говорити їм, що гроші вам непотрібні й ви хочете в житті лише збагачуватись духовно. Тоді всі їх приготованні методи пропагування їм доводиться відкинути та імпровізувати, що дуже іноді смішно виходить. Й не забувайте замовляти в кафе якісь дорогі речі, вони оплатять та не засмутяться, бо для них це інвестиція.

Так от, загадка: у Павліка було 8 друзів, 30 знайомих, 3 дівчини та 20 грошей. Він вступив у емвей та почав серьозно цим займатись. Підписавши декілька народу, в нього стало: 0 друзів, 18 знайомих, 0.5 дівчини (тільки трахатись з ним любить, ненавидить його слухати) та 400 грошей. Питання: Колох?

Чекаю на ваші відповіді та цікаві історії про те, якими способами вас намагались затягти в свої тенета мережеві маркетологи.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!