ЗНЯТО

10
0

У сучасному житті можна зустріти багатьох  нічим не схожих на інших людей. Людей, які спілкуються незвичною мовою – мовою фотографії. Всі вони по-своєму бачать і розуміють оточуючих, живуть у власному, оригінальному, яскравому та чорно-білому  світі. Так, звичайно, мова йде про митців-фотографів. Ми впевнено називаємо їх творцями та художниками, художниками власних ідей…

Перше фото було зроблено ще в 1822 році, але не збереглося до наших днів. За вдалий винахід ми завдячуємо французу Нісефору Ньєпсу. В Україну фотографію принесли чужоземці, і на даний момент техніку цього мистецтва викладають у ВНЗ, існують спеціальні курси та клуби фотолюбителів.

Ось і у нашому місті розвивається та вдосконалюється професіональне фото. Всім відомі брати Вячеслав та Михайло Леньо відкривають  фото- та відео студію «Знято». Відкриття відбудеться 27 червня о 16.00 годині за адресою вул. Миру 29. На святі ви зможете побачити виступи першої красуні Мукачева Мальвіни Кушнір, команди КВК «Безумная молодежь», професійну фотовиставку власників студії, а також прийняти участь у розіграші призів. Організовує та проводить захід Тетяна Соловйова.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати подію та скористатися послугами студії!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!