Двоє закарпатців організували канал переправлення "ухилянтів" через кордон (ФОТО, ВІДЕО)

26
2

34-річного жителя Берегівського району та 52-річного мешканця Мукачівщини затримали "на гарячому" під час транспортування чоловіків до лінії «зеленого кордону» на Берегівщині.

В поліції Закарпаття розповідають, що за даними слідства двоє закарпатців налагодили канал з незаконного переправлення до Угорщини осіб призовного віку.

Затримали переправників у момент оплати "ухилянтами" за надані ними незаконні послуги. Під час затримання в зловмисників вилучили 12900 доларів, отримані від клієнтів, а також транспортні засоби «ВАЗ» та «Volkswagen».


Правоохоронці розпочали розслідування розпочате за частиною 3 статті 332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України, скоєний за попередньою змовою групою осіб).


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Г
Гаджо

Через Березний, а точніше с. Завосино, кожної ночі по 2-4 людей проходить на ту сторону, та то нич? Чом за яйця не візьмуть никого? Вшидкі знають ко організовує, но всі мають на лапу...

ПС
Пенітеціарна система

Це триватиме до першого прстрілу (випадкового , хай буде) в "мішок гівн@ і кісток" , що замислився так заробл@ти . Інакше нічого не змінюватиметься . ЧЕСНИХ ЛЮДЕЙ НЕ ІСНУЄ . ЛЮДИНА - СОЦІАЛІЗОВАНА ТВ@РИНА .

Читайте також