1 вересня на Мукачівщині зник вчитель Клячанівської школи

8
17

В Мукачівський міськвідділ міліції звернулася із заявою 17-річна жителька с.Копинівці. Жінка повідомила про зникнення свого чоловіка.

Міліція розшукує Гермаківського Юрія Юрійовича, 1994 р.н., вчителя ЗОШ с.Клячаново Мукачівського району.

Обідньої пори 1 вересня чоловік зателефонував дружині й повідомив, що повертається додому зі школи на скутері, після чого зник безвісти. Мав із собою два телефони, які тепер не працюють. Їхав на скутері жовтого кольору.

Прикмети зниклого: зріст 170 см., середньої тілобудови, очі голубувато-зелені, волосся – темне коротке. Має на потилиці шрам. На тілі носить татуювання: на лівому плечі – трикутник із серцем, біля ліктя – хрест, на великому пальці руки - ключ.

Якщо вам щось відомо про місце знаходження  розшукуваного, звертайтесь в Мукачівський МВ УМВС, або на тел.102.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Коментарі

СП
Сестра пропавшого

Які ж ви всі егоїсти!!!загуляв по зльоту...добре зробив не добре...людина загинула а ви свині пишете нісенітниці! Він хоча би старався зробити світ кращим!! І він один набагато цінніший і важливіший ніж сотні таких як ви!!!

Д
ден

Знайшли мертвого....(((((( Слів немає(((

Н
н

знайшовся?

Н
н

найшовся?

Д
ден

Хлопчина файний дуже...І видно, що всі дівчата в школі, і навіть вчительки його просто обожнюють.Женився по зальоту...Але молодець, що не дав дитинку вбити...Маю надію, що дійсно загуляв...і що повернеться всетаки до дитинки додому живим і неушкодженим.

1
11111

Пошукайте його в АТО

А
анна

http://vk.com/10cent10 сторінка зниклого

ДС
До Слави

Що він викладає?

С
Слава

Мій вчитель

В
Василь

http://vk.com/10cent10 - ссилка на його сторінку ВК

В
Василь

шо фото важко було додати ?

В
Василь

http://vk.com/10cent10

А
анна

ви ідіоти що коментують! поперше жінці 18років і ні не учениця!

Д
ден

Хтось збив його на дорозі, і замів сліди.Напишіть потім чи знайдуть. Може дійсно загуляв десь. І взагалі...шо за вчитель у 21 рік? І жінку має свою ученицю...

1
111

Не злоралствуйте, в людей горе.

І
Іван

Мош боло для початку почитати якого він року народження - 1994-го. Враховуючи шо то 1 вересня... може пяні школярі по голові дали десь... а може десь школьніцу собі подцепив, а може і все разом...

Е
Е

17 річна жінка???

Читайте також