10 фактів про Боржаву, якщо там почнуть споруджувати вітряки (ФОТО)

67
19

Що буде відбуватися на Боржаві, якщо там розпочнеться будівництво ВЕС?

Активісти приготували цікаві ілюстровані факти, які вказують, що практично не реально здійснити обіцянки забудовника про "незначний" або "відсутній" вплив такого обсягу земляних і будівельних робіт на природу полонини.

Додамо, що днями захисники Боржави програли першу судову битву з вітряками. Також Mukachevo.net писало про плюси і мінуси побудови вітрових електростанцій в Карпатах, зокрема на полонині Боржава.

Нижче пропонуємо подивитись кілька фактів про будівництво самих вітряків:


Коментарі

НЯ
Но як є

То просто ахметов не хоче конкуренції на ринку продажу електроенергії..

І
іштван

Нє Грета то є моя сестра .Але шо вона єбанута то я не спорю.

ДН
до нижньої марги

ти дурний тупак..йо6нута грета твоя мати

І
іштван

Вся Європа у вітряках і ничому не мішає, тільки вам гуканам мішає ,купуйте свічки нащо вам у горах єлектрика ,баранів доїти світла не треба!

Д
Дідо

аферисти і жулікі косять під активістів, вітрякам бути, псевдоактивістів за бабло взути, серед них жодного порядного чоловіка.

ДН
До нижньої марги

Ще тебе довбо*оба продати би кудись.

J
Jura

Skoro nas znischat: vse prodadut, i lis, i zaliznicu i zoloto i povitrja...

В
Володимир

А куди Карпати перевозитимуть? Де насипатимуть нові Карапти, якщо ці хочуть зрізати? Може на границю з москалями? Там як поставити високі гори, то москалі вже не пройдуть! А тут, в Закарпатті - нащо такі гори? Вже трохи з ними пожили, най інші ще потішаться. От тіко дорогу тре гарну прокласти від Закрапаття до Донецька (8 км недоїзджаючи).

М
Мацкаль

Передасты

ПС
Планета стоп я выхожу

Пид);5?( деньги затмили здравый ум чинуш....всю землю раздеребанить и бабки для внуков как писал один зедепутат.

А
Андрій

Питання спорне. Ще 2012 року був проект створення там нацпарку. Кось вже забув за вояків совєтських котрі там мали станцію. остатки ще є на Стої. Тай пустих фляшок на тих полонинах... Похоронили нацпарк, бо Балога мав там види на якийсь лижний курорт - як на Вішці? Пак ся зачухали кить ся обявив інвестор. Ай на Руні був обєкт, тай незла дорога бетонова. Чом там не робити? Умови не злі. май ліпші, як на Боржавах. Але же вшитко зле, гідростанції недобрі, вітряки хрінові. но - лим сонце? Треба самим раз порозуміти, шо бись мо хтіли!

ЦД
цуравий дельтаплан

Дельтапланерісти там влаштовують польоти на своїх планерах, от і косять під екологів і вставляють палки в колеса.............

1
12

насипте там купу смітя та так буде май зає..........

М
Мукачево

Най строять! Де були активісти коли Карпати вирізували!? Чого тоді в суд не подавали на лісгоспи?

В
Вася

А потім бідному закарпатцю мадяри кістку кинуть, так він їм за це ладен ноги цілувати. При цьому різноманітні проекти з їхніх подач рубаються під корінь. А наші продажні чи дурні журналісти це все тиражують.

В
Вася

Подумайте кому не вигідно, щоб Закарпаття нарешті хоча б припинило бути дотаційними, а гірські райони заробляли з туризму (як у Словаччині) та чистої вітро-гідро-енергетики.

Б
Боржавськый

Ти є насправді такий дурний , чи прикидуєшся ? На фото подивитися ни судьба ? Ти напевно навіть не знаєш де то є ....

Л
лол

Кончені люди, то шо такой там недалеко ліс вивозять круглосуточно, то они не видят, а туй за водоносні шари переживають. Комусь дуже мішають вітряки

М
Мікі

І добре,потом ітак все заросте травою...овечки,вітряки,красота))ля на фоні подземних ядерний іспитаній,просто пшик...Стройте уже...телетеся,ЕКО вітряки...гусей будуть збивати,як Путін казав)) Другоє діло,шо жителі,навколишніх сіл мають получати з того...

Читайте також