10 людей, які розбагатіли на ставках

266
0

Існує два види бетторов, які роблять ставки на спорт в букмекерських конторах. Для одних бетторов ставки на спорт є таким собі хобі, захоплюючим заняттям, яке підвищує інтерес перегляду спортивного змагання, якщо на нього була зроблена ставка.

Всім привіт, мене звуть Георгій Молотов і я автор проекту: football-prognozi.ru, на якому публікую прогнози і поради по ставкам, також роблю огляди букмекерів. Приємного читання!

Такі гравці не ставлять перед собою мету заробітку в букмекерській конторі. Ставки на спорт є для них своєрідною розвагою, як наприклад, похід в кінотеатр, з тією лише різницею, що періодично таку розвагу приносить певний прибуток або повернення грошей. Першу групу бетторов можна віднести до умовних любителям - це найбажаніша для букмекера категорія, оскільки вона, як правило, залишає свої гроші в конторі.

Другий тип бетторов - це ті, хто намагається реально заробити на ставках в букмекерській конторі. Це умовні професіонали. Справжніх професіоналів, для яких виграш в букмекерських конторах є основним джерелом доходу, не так вже й багато. Точної статистики не існує, але за різними оцінками із загальної маси гравців в постійному тривалому плюсі знаходяться не більше 5% від всіх гравців. Тих же, хто зумів сколотити багатомільйонні статки, роблячи ставки на спорт, і зовсім одиниці. Причому, не одиниці відсотків, а просто одиниці, тобто, кілька десятків людей. Розповімо про найбільш відомих з них.

Біллі Уолтерс

Біллі Уолтерс все своє життя присвятив азартних ігор, ставши одним з найуспішніших Каппера в світі. Зараз Біллі вже відійшов від традиційного беттінга, і займається перепродажем за все, що може принести прибуток. Уолтерс з малих років пристрастився до ставок. Його перший досвід виявився невдалим. У 10 років маленький Біллі, що розвозив пошту, поставив весь свій статок в 30 доларів, яке він заробив у свого господаря, і програв. Але, перший негативний досвід не зупинив юного беттора. У дорослому віці Уолтерс розробив дуже ефективну модель, за допомогою якої можна було прогнозувати футбольні матчі, і отримувати хороший результат. Ідея виявилася настільки хорошою, що Уолтерса звинуватили в «незаконної букмекерської діяльності». Філософія бізнесу Уолтерса проста - треба щось купити дешевше, ніж воно продається, і продати дорожче, ніж воно того варто. На першому місці завжди повинна стояти прибуток.

Тоні Блум

Тоні Блум ріс і виховувався в заможній британської сім'ї, отримав прекрасну освіту, але, гени, що дісталися Тоні від його діда, який просаджував всі гроші в картярських клубах, взяли своє, і Блум пов'язав своє життя зі ставками на спорт. Починаючи зі шкільної лави, майбутній мільйонер, не пропускав нагоди, щоб втекти з уроків, збігати в найближчий пункт прийому ставок і укласти парі. З віком захоплення не тільки не пропало, але стало ще більш стійким. Незабаром Блум став справжньою «головним болем» для місцевих букмекерів. У підсумку, букмекери запропонували Блуму «укласти мирову», переманивши того на свою сторону. Так Блум почав свій професійний шлях в Victor Chandler. Блум першим в Великобританії розробив і запустив лінію з азіатським гандикапом, який привіз з відрядження з Таїланду. Набравшись досвіду, Блум створив, розкрутив, а потім продав за великі гроші кілька онлайн покер-румів. У 2006 році Блум створює фірму Starlizard, яка представляє персональні консультації по ставкам. Особливість - функціонування за моделлю хедж-фонду. Клієнти вводять в систему від 2 мільйонів доларів і кожен квартал отримують дивіденди. У разі втрат, компанія компенсує збитки. Середній прибуток клієнтів коливається від 100 до 300 тисяч на рік. Також Тоні Блум є власником футбольного клубу «Брайтон», виступаючого в Англійській Прем'єр-лізі.

Джо Пета

Джо Пета з дитинства захоплювався бейсболом, і заслужив прізвисько «ходячою енциклопедії бейсболу», але до певного моменту ставки на спорт його не цікавили. Одного разу по дорозі на роботу ПЕТу збив автомобіль, він отримав серйозні травми, і став інвалідом. Джо втратив роботу, але не опустив руки, а вирішив заробити на своїх бейсбольних знаннях. І це у нього вийшло. Уже в перший рік своєї гри на ставках Пета отримав дохід в 40%, а на наступний рік виграв чверть мільйона. Збивши невеликий статок за пару років, Пета відкрив свою консалтингову компанію, і написав всесвітньо відому книгу «Торгуючи базами на Уолл-стріт ...».

Боб Вульгаріс

У випадку з вульгаріс, як і з Блумом, багато вирішили гени. Батько Боба був завзятим гравцем, і син став успішним продовжувачем справи свого батька. Засвоївши головну істину, що ставки не можна робити навмання, а лише тільки після повного розуміння того, що відбувається, вульгаріс вирішив спеціалізуватися на баскетболі. Розробивши свою унікальну стратегію, вульгаріс почав втілювати її в життя, почавши з банку в 80 тисяч доларів. Вже через кілька років Боб доріс до того, що розмір однієї ставки іноді доходив до 1 млн доларів. Все йшло добре до тих пір, поки букмекери не розібралися в стратегії вульгаріс, підкрутили свою лінію, і позбавили Боба заробітку. Після того, як вульгаріс за місяць злив третину виграних грошей, він зрозумів, що йде не туди. Зрозумівши свою помилку, вульгаріс разом з професійним математиком розробив унікальну програму, за допомогою якої намагався розрахувати результат баскетбольного матчу. Однак, розробка не дала бажаного результату, і вульгаріс був змушений змінити кваліфікацію, перейшовши на гру в покер.

ВАСУ Шан

ВАСУ Шан маючи унікальний математичним складом розуму, не відразу прийшов до спортивного беттинг. Лише після 35 років Шан зрозумів, що може добре заробляти на своїх математичних здібностях і присвятив своє життя грі на ставках. Щодня Шан витрачає не менше 8 годин на розробку своїх стратегій та алгоритмів, за допомогою яких здійснює понад 100 ставок в тиждень, кожна з яких має розмір не менше тисячі фунтів.

Майкл Кент

Кент, як і Шан має аналітичний склад розуму, але спеціалізується не на математиці, а на фізиці, але від цього його успішність, як беттора анітрохи не постраждала. Ще за часів зародження персональних комп'ютерів Кент розробив софт, що дозволяв досить успішно передбачати результати футбольних і баскетбольних матчів. Кент був членом знаменитої «Комп'ютер груп», яка на початку нульових років робив ставки в промислових масштабах.

Деніз Коутс

Каппера-мільйонерів, про яких знає весь світ, кілька десятків. Серед них є кілька жінок. Деніз Коутс - одна з них. Її стан оцінюється в більш, ніж півтора мільярда доларів. Ще б пак, адже Деніз володіє контрольним пакетом акцій найпопулярнішою букмекерської контори в світі - BET365, сайт якої щодня відвідує понад мільйон клієнтів.

Лем Бенкер

Девіз Лема Бенкера дуже короткий - «Дисципліна!». Сам Бенкер не раз говорив про те, що все, чого він домігся в беттінг, це найсуворіша дисципліна і неухильне дотримання заздалегідь виробленим правилам. Ніколи Бенкер не робив ставки вище 2% від свого банкролла на звичайні матчі, і 5% на найкращі ігри.

Дж. Р. Міллер

Автор популярної книги «Як професійні гравці" б'ють "лінію фор в футболі» стверджує, що беттори грають не проти букмекерської контори, а проти один одного, оскільки лінія в конторі відображає не справжню силу команд, а кількість грошей поставлених бетторамі на той чи інший результат .

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також