10 на одного лежачого: нові шокуючі кадри побиття мітингувальників на Банковій (ВІДЕО)

6
15

Відео належить телеканалу ICTV,і на ньому чітко видно, як лупцють одного з протестуючих, якому не вдалося втекти з місця подій.

Коментарі

В
вітя

треба нашого президента розстріляти як це зробив народд у румунії на мітингу

7
777

тепер жалива підарас непише коменти неякі в оправданіє яника конченого такого як він сам. чи і тут Балога виноватий. Є Бог на непі, ця влчсть поміняєся і тоді ми поговоримо з усіма цими пісающима ригами.

М
Мишаня

пздц уроди

Т
толя

проплачених коментарів меншать,а беркутята пройшли точку ни возврата,є много чесних воєнних ,спуску їм ни буде.

М
мукачівець

ФАШИСТИ!

У
Ужгород

Беркут звісно дикуни, але це вже наслідок... анслідок того, що бидло-провокатори кидали буківкою в 18-річних дітей, які стояли в перших рядах, це помста за трактор, який вїхав в юрбу 18-річних дітей. Дивіть на це з обох боків. Бекрут під трибунал, і тих вилупків, які жбурлли бруківку - знайти і притягнути до кримінальної відпорвідальності за напад на працівників міліції - без поблажок, провокатори мають сісти на 5-8 років, згідно закону за те, що вони накоїли.

О
Оглядач

По ходу, цього неборака ще й закрили на 2 місяці. Він же терорист. На відео чітко видно гранату у правій руці, атомну бомбу у лівій. А мусора лише "трохи перегнули палку". Мусора УРОДИ!

М
мукачівець

Беркут - це орки кончені, гниди! Горіти їм в аду!!!

ЗМ
З Мукачево

Ти з Берегово правий. Зашугали і довели народ до стану гіршого від рабів. А цих паскуд нелюдів треба дійсно підвисити за ноги на ту йолку прокляту.

Т
тата

Боженько!!! покарай їх

ИБ
Из Берегово

А мы все с вами, и я в том числе - стадо перепуганных баранов. Потому что никто из нас, и я в том числе, не называемся своими именами. Потому что знаем, что запрессуют, закатают в асфальт, уничтожат. Так и живём, униженное и обосранное племя.

ИБ
Из Берегово

Твари. Суки. Чтоб сдох каждый, кто прикоснулся к этому парню.

М
М

де б*ть "президент" най коментує!!!!!!!!!!!!!! туй тоже перегнули палку?????????????

Р
реаліст

блять шоб їх діти всі від раку повмирали

ПЯ
Просто я

СУКИ!!!

Читайте також