10-річного росіянина затримали за декламацію Шекспіра у центрі Москви (ФОТО)

3
18

Поліцейські, незважаючи на протести матері, відвезли його до ВВС.

Про це батько дитини Ілля Скавронський розповів у коментарі "Медіазоні".

Його дружина і син гуляли в районі Арбату. На вулиці Воздвиженка хлопчик почав декламувати перехожим фрагменти з "Гамлета" Вільяма Шекспіра, в цей час його мати перебувала від нього в 20-25 метрах.

- Дружина сиділа, читала книгу, а дитина декламувала "Гамлета". Під'їхав наряд міліції, про щось вони розмовляли без її участі. Потім скрутили його, є відеозапис того, що відбувалося. Стали запихати - вона підійшла, намагалася перешкодити цьому, - розповідає батько.

Під час затримання поліцейські поводилися грубо і використовували лайку.

Тим часом, Росія обіцяє ДНP допомогу у створенні флоту

 

Коментарі

2
21:30

...фільтпуйте...і оно когось учить.

Я
Ясно

Майдауни втратили аргументи і просрали Україну. Невже це Путін з кацапами організував "революцію гідності"? Ви хоч якось фільтпуйте свої думки, без юдо-америкоського посольства.

0
00:23

Ни рикламуй свого царька,який ся опозорив на оглядинах у Макрона из київськов принцесов.Іздойміть раз из себе брихливий совицький чихол,а дале когось учіть.

Я
Ясно

Туй вшитко ясно! Йсе лічно Путін дав команду міліціштам імити сього дітвака... Йсе просто тоталітарний режим! Скоро Путін дасть команду пудняти плату за комунальні послуги даз у 10 разів. А може і не дасть... Розчехліть ситуацію, майдануті аналітики.

О
останньому

Знаєш, лінь никати ваших пропагаNDOнів.Правильно буде дешто,понял кацап.

Д2
до 21:15

В тебе кастрюлька на голові тріснула.... Подивися ролик Шарія про сись випадок.Може дашо поймеш,вишиватнику тупий.

ProRock до 21:15

Ти натякаєш що в європі поліція спокійно б дивилася як неповнолітній жебракує на вулиці під наглядом сосідки??? А тепер прибери криві слова типу "кацапня, пісраний бояришник європа" і які факти в тебе залишились???

Д1
До 19:05

Ни хоть а хуть,ни жебрав а ковдовав.Кацапня пісрана,май ипно пользуйте діалект.На відіо добре видко,як амбали тягнуть за вщінки дітвака.У Європі такоє ни возможно,пойміть ужек дигинирати москвабаду.

Д1
До 18:21

Богати, ти хоть відео відів? Там тота жона чотко гойкать шо она його знакома, а потом гойкать шо вна му сосідка. Чогосьте такі тупі? Дітвак гроші жебрав на вулиці, забрали го для виклику батьків і т.д. А в Європі би не так зробили?

С
Сер

Тупа дегенеративна пропаганда хоче показати світу, що в РФ "кривавий тоталітарний режим". Проте не знайшли розумнішого варіанту, як цей.

ДЛ
До Ласло

Там така чехарда почалась.Провладні хочуть посадити мачуху дитини.Справжні росіяни хочуть посадити поліцаїв.Покоління боярішніка злорадствує.Кажуть що краще поліцаїв посадити,там їх хоч годувати будуть.Праві боярішнікі,ці нероби помруть на волі.Вони ж ніколи чесною працею не заробляли на прожиття.

Л
Ласло

А чому рашисти не відкрили вогонь на ураження...? Погано знають статут патрульно-постової служби поліції..Ну,і дебіли..

ІВ
І вже на кониць

https://www.youtube.com/watch?v=nH0jgO4f3Qk Побзерайте

ДП
До попереднього

Ага, і відео із сосідков і хлопцьом тоже заготовили. І фотки де він з тайстров на гроші стоєть. І відео 7 травня, де він тоже Гамлета декламує. Яка же тупа ВИШИвата. Научили вас казати "Мордор" тай всяде ги барани повторяєте

Д0
До 09:11

На всі випадки у Мордорі заготовлені відповіді.То рабство,то агенти,то єврейчики.Та ви вже не далеко від пріснопам"тного закону про "ТРИ КОЛОСКИ".

ProRock до редакції

В інтернеті є відео де видно весь інцендент чому б не викласти? бо зразу все на свої місця? там не видно ні матері ні батька, а лише скажена тітонька яка матом ревищить ош тото її СОСІД, а малий там походу в рабстві... який смисл Вам нешановна редакція так відверто писати неправду тим самим розпалювати міжнаціональну ворожнечу?

Й
Йоу

Якийсь клоун дашто мутив в Москві. Ну і що? А в Києві реально вбили письменника Олеся Бузину! Де розслідування, майдауни?

М
мдяяя

Всосалисьте фейк. Він попрошайка, і то му не мати бола, а сосідка

Читайте також