10 вражень від Айфон 11

8
0

Ми вирішили докладніше вивчити Айфон 11 – один із найпопулярніших наразі «яблучних» смартфонів.

І ось яке враження він на нас справив.

Приємний дизайн

Зовні гаджет майже не відрізняється від свого попередника iPhone XR. Зміни зачепили лише тильну панель, та й то вони мають швидше косметичний характер. Зокрема, з'явився новий блок камер, що трохи виступає з-за корпусу. Логотип виробника на задній панелі перемістився з верхньої частини до центру.

Ідеальні габарити

Розміри й діагональ екрана оптимальні. Дисплей досить великий, але це не зменшує зручності експлуатації девайса однією рукою. Хоча тут все залежить від розмірів долоні.

Добрий екран

Думки про 6,1-дюймовий IPS-дисплей Айфону 11 серед володарів цього телефону різняться. Одні визнають його чудовим, інші незадоволені товстими рамками, а треті вважають дисплей недостатньо чітким. Звичайно, OLED-екрани, може, й дають чіткішу картинку, як порівняти із LCD. Та хіба вам потрібні такі ультратонкощі у повсякденному використанні пристрою? Навіщо бачити кожен піксель під час гри, перегляду відео або читання електронної книги? У порівнянні з iPhone X немає жодної різниці. Кольори досить насичені, контрастні та яскраві. Що ж до рамок, то вони дійсно великі, але до цього швидко звикаєш.

Висока продуктивність

Айфон 11 моделі обладнаний процесором А13 Bionic, який за потужністю є одним із лідерів серед чипсетів для смартфонів. Під час експлуатації ніяких фризів і гальмувань не було – все функціонує рівно й швидко.

Під час використання ресурсомістких застосунків та ігор все йде плавно. Телефон, звичайно, нагрівається, але не сильно, тобто нагрів не спричиняє дискомфорту. Під час гри в Oceanhorn 2 і PUBG на високих налаштуваннях графіки гаджет тішить плавною картинкою протягом усього ігрового процесу. Жвава робота пристрою забезпечується iOS 13 і 4Gb оперативної пам'яті.

Зручна автономність й оперативне заряджання

Айфон 11 є найдовготривалішим «яблучним» смартфоном у порівнянні з його попередниками. Якщо не грати у відеоігри, то він «проживе» майже добу без підзаряджання.

Якщо гаджет застосовується як модем, то апарат розряджається через 11 годин роботи. Процес заряджання акумулятора триває 3,5 години. Поповнити заряд батареї можна й швидше, якщо скористатися швидкою зарядкою USB Power Delivery. З її допомогою за 30 хвилин смартфон набере 50 % заряду.

Чудова камера

За якістю фото й відео iPhone 11 немає рівних. Він обладнаний блоком камер, що складається з двох 12-мегапіксельних об'єктивів – надширокого і широкого. Вони здатні однаково якісно знімати як днем, так і вночі. Нічний режим і детально пророблена надширока камери – це саме те, чого чекали всі шанувальники «яблучних» телефонів. За допомогою камери ви зможете робити чудові світлини, які за якістю не поступатимуться роботам професіоналів.

Професійне відео

Щодо відеозйомки айфони завжди поза конкуренцією, й 11-я модель не є винятком. Відео радує дивовижно гарною картинкою та кінематографічною стабілізацією. Причому можна чудово знімати навіть у важких умовах, наприклад на концерті.

Оптимальний вибір для любителів селфі

Фронтальна 12-мегапіксельна камера дає змогу створювати якісні селфі за будь-якого освітлення. Ще вона здатна знімати 4К-відео з ефектом слоумо.

Швидкий Face ID

Сканер особи працює швидко. Пристрій розблокується практично миттєво. Кут розпізнавання особи істотно розширився у порівнянні з 10-ю моделлю. Завдяки цьому смартфон, що лежить на столі, легко розпізнає обличчя свого господаря.

Об'ємний звук

За якістю звуку Айфон 11 залишає далеко позаду всіх своїх попередників. Тут 2 динаміки: верхній і нижній. Обидва видають якісний, деталізований звук. Завдяки цьому рівень гучності збільшився у півтора раза. За відчуттями апарат грає, як невелика портативна колонка.

А тепер уявімо, що навколо розташовано кілька таких колонок і всі вони передають окремі звуки. Це називається Dolby Atmos. Під час прослуховування музики це не відчуєш, зате це дуже помітно під час перегляду кінострічок.

Висновки

Айфон 11 цілком відповідає флагманському статусу. За зовнішнім виглядом він мало чим відрізняється від свого попередника, але значно перевищує його за потужністю та функціональністю. Загалом залишилися тільки позитивні враження від смартфона.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також