100 тисяч доларів: На Закарпатті знаходиться найдорожчий шкільний туалет в Україні (ВІДЕО)

1
19

Щоправда туалет так і не добудували, тож вартість загальних робіт зможе кардинально вирости.

У селі Яблунівка, Хустського району, знаходиться шкільний туалет, який будують вже вісім років. Загально вже витратили на будівлю сто тисяч доларів. Цих грошей не вистачило міській владі і шкільна вбиральня знаходиться під закритими дверми.

Натомість дітлахи ходять до вбиральні на вулиці, а влада намагається знайти ще декілька десятків тисяч доларів, аби завершити ремонтні роботи.

Коментарі

Д1
до 19:06

Може і пишуть тут заперевальні (хоча не факт), але гроші вкрала місна русинська аристократія.

П
Писач

До читача. На цьому сайті вільно пишуть заперевальні львівці, різні села з гір, вівчарі, напевне із таборів теж пишуть хлопці і дівчата. Нема чому дивуватися. Головне ви не опустіться до їх рівня і не почніть писати так, як вони пишуть. Важливіше інше, хто краде гроші. Усіх би їх взяти на олівець і потім спитатися при нагоді.

Ч
Читач

Читаючи коментарі переконуюсь, що культурного покоління в Мукачеві нема. Виїхали всі. Хто лишився? Відповідь ясна.

АШ
аріштокрят Шоні Нижньомаргович Муйдаун

я валовшна циганота не якась тупа маргота чытавий я лісокрад руснак я,аріштокрят щи май люблю водку пыти косяк даякий вдовбити вмію красти і дурыти у горах люблю смітыти пудкарпаття - се эвропа, а окрайна - повна жопа а я май чытавий гукан і алкаш,і наркоман я иксперт-контрабандіст красты ліс спецыаліст і у бударях я спец май розумний,шо пuздєц скарідуву галечан люблю сильно Кацапстан і так само ге русня лем на фляшці сыджу я

1
15:53

Марго вушлива,вусулю короставий,продерісь капри у свому хліві?Ты отелепе нетрібный,закрый лем своє воняло,ошибка природы галіцайська!

1
15:36

Знову всрусинський дристокрад Алкашоні Муйдаун виповз з чоповки.

Ю
Юкалови

Ты марго заперевальна,ты было ”багатоє” у поляка у хліві?Втікли по канадам,європам...нетрібні гниди. Галіція,то єден хлів,де плодиться скотина діла поляка! Там не розума,не прогреса,єдноє мекання і бодання!

НК
Не кради

Мене предки вчили, що "як крадеш, то ворони будуть на тобою каркати". Живу скромно, не краду. Бачу, як мучаться, хворіють, тимчасово радіють від алкоголю чи дози, крадуни і їх діти і внуки, не дивлячись на посаду, звання, чин.

МА
Мирний Атом

за 100 000 $ , можна збудувати сучасні вбиральні у п"яти школах

Ю
ю

видко, шо у нквд батьки до 44 боли бідними, нич не мали, бо йому стало ліпше після колективізації. А люди.. люди не поумерали, а переїхали у загниваючу Європу. Треба просто розуміти різницю поїхали у Європу, чи увезли у сібірь на погибель.

Z
Zoltan

Хустский район славится своими будуарами: в одних доллары тонут, в других дети...

РМ
Рівіс Михайло

нараз видко шо Кащук приклав свою теплу руку

Н
НКВД

Їхав раз я на біціглях Де педалі я забув Всунув яйця я під ланца Через руль я наїбнyв У гуно я пыском влитів Повен рот його набрав І пішов сюди в коменти Всіх би туй ним обплював.

Д2
до 21:49

Видиш, яка біда, що ти тупе пудгецкове Ыкало, яке всі 28 років бухало, крало цветмет, тирило люки, а коли пропило і вкрало все що тільки можна - поперло сюди на сайт смердіти.

Д2
До 21 :23

Видиш , яка бiда , що тя нагуляла такого тупого барана твоя мати будучи умазанув ,що не можеш аргументовати ,- де подiлися 15 млн укрiв за 28 рок низалижнув !? Треба было же бы стояв НКВДiст з пiстолетом , а бы твуй папаня циганин найзмагався , коли тя правили пуд гiмн вукраiны !!!

Н
НКВД

Сам перечитав свою писанину і зрозумів, що я повний телепень. Не читайте ту дурню, бо під паленкою з амфетамінами і не такої єресі можна настрочити.

Н
НКВД

Таких , як цей директор та його подельников при Сталiнi вiдправляли на Колыму, Сибiрь , стрiляли , сажали, але такi дii з боку СССР назвали « репресiями проти мирного, сятого люду» !!! Тодi всi були сятими, як i зараз люд який дерибанит державне майно!!! Тепер укры починайте кричати про « казковий голодомор»!!!! До речi де подiлося 15 млн населення козацьке за 28 рок? Чому не дримб@етеся? Чи ви дримб@етесь , тiльки, коли немае хлiба яке вiд вас забирали НКВД ??? Чому дримб@лись в той час , коли вас так гнобили комунiсти, Ви полюбляли народжувати дiтей !?? Може ви мозахiсти ? Яка мати буде нарджовути дитину, якщо такi важкi часи? Мати , яка народжувала дитину була -дурною, або не було такого терору з боку влади , подумайте !!!! ???

П
Петро

Тут довго думати не треба , а треба сажати за грати від директора школи до кожного чиновника який знав про це будівництво ,так і тих чиновників які повинні були проконтролювати що зробленно. Вот такі особи і є ворогами українського народу-зрадники !

М
Мох

Треба навідатися до директора тої школи, може там туалет?

Читайте також