1000 гривень "на кавиль": Як водій "під мухою" пропонував хабар патрульним Закарпаття (ВІДЕО)

10
7

Порушника було доставлено до Мукачівського відділу поліції, для встановлення всіх обставин справи. Йому загрожує кримінальна відповідальність.

Як розповіли в Патрульні поліції Закарпаття,сьогодні, близько 3-ї години, у ході патрулювання інспектори помітили на 772-му кілометрі автодороги Київ-Чоп автомобіль Ауді, що застряг на узбіччі дороги.

Інспектори, прибувши на допомогу, помітили, що чоловік, ймовірно, перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду водій відмовився.

Натомість, після того як інспектори почали оформлення протоколів, порушник запропонував патрульним хабар у розмірі 1000 гривень.

Водія "під мухою" було доставлено до Мукачівського відділу поліції, для встановлення всіх обставин справи.

За спробу дачі хабаря чоловіку загрожує кримінальна відповідальність. Також на нього склали відповідні адміністративні матеріали, зокрема за керування у стані алкогольного сп’яніння.


Нагадаємо, днями на Міжгірщині працівник центру зайнятості вимагав 6 тис. хабара

Коментарі

П
Пікачу

Сідів сьобі чувак у машині і отдихав. Менти рішили го потолкати, машина завелася з толчка. Він рішив їм дати гроші попрошайкам щоб отстали від нього. Тут го і маєш... тїпа пяний ще і взятку дає. :)))

БД
Бос до як це

Нич він не виграє. Там заправка недалеко. На заправку міг зайти зігрітися...

М
Мешканець

мало давав

С
селфік

мало

С
СВУЙ

по моєму такса 1500 (кіть нико нич не видить)

ЯЦ
Як це

Керування в стані сп'яніння, якщо автомобіль застряг на узбіччі? Може чоловік там 3 години просидів, замерз і щоб не замерзнути, хильнув собі? В суді виграє, 100%!

5
555

Мотуз михим дати вне на кавиль.

Читайте також