11 пунктів пропуску досі блокують — Держприкордонслужба

9
6

Станом на ранок 26 листопада рух ускладнено, або повністю заблоковано на напрямку пунктів пропуску «Устилуг», «Рава-Руська», «Ягодин», «Малий Березний», «Шегині», «Краківець», «Солотвино», «Угринів», «Грушів», «Смільниця», «Доманове». Найбільш гостро, кажуть прикордонники, вона стосується кордону з Польщею.

Відповідне повідомлення оприлюднив сьогодні зранку відділ комунікацій із ЗМІ адміністрації державної прикордонної служби України.

Нагадаємо, блокування руху відбувається учасниками протесту через те, що від учора законом була скасована пересічка. У ДФС оприлюднили нові правила переміщення через кордон авто на іноземній реєстрації. Це викликало велике обурення серед водіїв авто на іноземній реєстрації.

Прикордонники зазначають, що на державному кордоні Держприкордонслужба посилила заходи безпеки, в готовності до дій продовжують перебувати додаткові сили.

На місцях перебувають працівники поліції.

— За ініціативою МВС для врегулювання законодавчих норм та розблокування руху на пунктах пропуску створено робочу групу... Перше засідання має відбутися сьогодні, 26 листопада, - повідомляють прикордонники.

Зазначимо, вчора під стінами Закарпатської ОДА теж зібрались учасники акції. Вони у знак про тесту почали палити шини.


Коментарі

В
Василь

МОЛОДЦІ.

Ш
Швейк-2

Пересічники ви патріоти міняєте бляхи на автомати і на захист неньки прямо з мітингів шини брати з собою не треба.

Ш
Швейк

Пересічники, вижу що на войну будут іти уже лем такі вояки як я. Благо що Порошенко воєнний стан увів, по аналогії з Сталіним на Азов збираються й сини нашого Гаранта. А що робити? Невидите що учора із Бердянська наші кораблі пувдня пливли в район Керченського конфлікта на допомогу. Так і не допливли й вернулисі назад.Тому моя інвалідна коляска уже удремонтована, берданку ми онук пообіцяв принести, а пак потім урочисто ми подарить Пашинський снайперку. Лишилося радикуліт троха пудлічити і на войну. На Донбас! На маскалів!

Г
Георгий

Хунта только и ищет повод нагадить по-крупному, чтобы привлечь к себе внимание.

Т
тренд

нарід тікайте звідтіля вас прямо там заберуть в армію по моблізації

А
Авто

Хлопці,ще деньок поблокуйте,помітингуйте. На завтра військовий стан і вже не пікните! МАЙДАНЕ,ЩО ТИ НАТВОРИВ!?ТИ ДІЙСНО ПОРОДЖЕННЯ ДИЯВОЛА!

Читайте також