11 ударів ножем — 11 років за ґратами: Посадили мешканця Кольчина, який вбив чоловіка

9
4

Такий вирок мешканцю смт. Кольчино виніс Мукачівський міськрайонний суд.

Чоловіка визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 115 КК України, а саме в умисному протиправне заподіяння смерті іншій людині та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 11 років.

У прокуратурі розповідають. що на судовому засіданні обвинувачений, незважаючи на наявність  беззаперечних доказів його винуватості так і не визнав вину у вчиненому та не розкаявся.

— Враховуючи тяжкість вчиненого злочину та те, що чоловік не усвідомив  протиправність вчиненого і всіляко намагався виправдати себе, суд підтримав позицію прокурора, що останній не зможе виправитися без ізоляції його від суспільства та призначив йому реальну міру покарання, — йдеться у повідомленні прокуратури.

Нагадаємо, що 16 грудня 2015 року в смт. Кольчино у власному помешканні, під час сварки наніс гостю щонайменше 11 ударів колючо-ріжучими і твердими тупими предметами. Внаслідок нанесених тілесних ушкоджень потерпілий невдовзі помер.

Коментарі

О
олег

вчора вбивця-балажка менша на суді в ужгороді і її перевертні адвокати дали відвід судді, знов вдавшися у афери із затягуванням справи, скоро три роки а лікарка пяниця і вбивця лікує призовників у військоматі Мукачева, а кара їй не уникнути, назавжди буде вбивцею! сором феміді! даже ці судді які на фото судили вбивцю на 11 років, обслуговили шахрайок балажок, відомих на увесб світ, їх руки брали прокляті гроші з рук балажок за свої послуги, мукачівський суд так як і апеляційний в Ужгороді усі не гребвали брудними грішми за свої послуги у судах від цієї сімейки соньок воровок!

В
Віталія

Як оперативно спрацювали правоохоронні органи і судді, що через два роки від скоєння злочину покарали по заслугам цього нелюда по заслугам. Браво нашим суддям і поліції)))

В
викладач

Або приклад того, як аморальна особа Балаж Надія, намагаючись відкупити свою, таку ж аморальну доньку від тюрми, маніпулює суддею за допомогою гаманця з грошима, накраденими в аграрному коледжі. Бо всім відомо, що Балаж Надія походить з сільської родини, де грошей ніколи не було.

М
мукачівець

Роком раніше, а саме 22 листопада 2014 року Балаж Наталія, перебуваючи за кермом автомобіля в нетверезому стані, смертельно травмувала двох людей. Розгляд даної кримінальної справи триває по сьогоднішній день, а фактично, йде навмисне затягування справи корумпованим суддею Придачуком. Це наглядний приклад вибіркового правосуддя.

Читайте також