11 вузів України позбавили ліцензії

7
0

У ході перевірки Державною інспекцією навчальних закладів, 11 вузів в Україні були позбавлені ліцензій. Про це повідомив глава Державної інспекції навчальних закладів Михайло Гончаренко.

 

За його словами, в період з вересня 2011 року по лютий 2012 інспекція перевірила діяльність 292 навчальних закладів.
 
Серед усіх перевірених закладів, відзначив Гончаренко, був 51 вуз, з яких 33 державної та 18 приватної форми власності.
 
Так, рішенням Державної акредитаційної комісії було анульовано ліцензії 11 вузів: Українського фінансово-економічного інституту в формі ТОВ, приватного вищого навчального закладу "Київський інститут соціальних та культурних зв'язків імені Святої княгині Ольги", приватного вищого навчального закладу "Інститут екології та медицини", приватного вищого навчального закладу "Міжнародний медичний коледж", приватного вищого навчального закладу "Західнодонбаський інститут економіки і управління" (м. Павлоград).
 
У список вузів, у яких анулювали ліцензії також увійшли: приватний вищий навчальний заклад "Західнодонбаський інститут економіки і управління", ЗАТ "Львівський інститут менеджменту", Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля для Скадовського відділення Кримського факультету, Кримська філія Національної академії образотворчого мистецтва і архітектура , Рівненський інститут ПрАТ "Вищий навчальний заклад" Міжрегіональна академія управління персоналом ", а також вищий навчальний заклад "Київський славістичний університет".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також