12-річна флейтистка з Берегівщини їздить на шикарному "Ягуарі", який заробила своїм талантом (ФОТО)

10
10

Нагадаємо, що у червні в телевізійному конкурсі класичної музики “Віртуози” в Угорщині, за результатами голосування глядачів, срібна перемога дістался 12-річній Естер Голожаї. Вона із закарпатського села Оросієво, що на Берегівщині.

Дівчинці тоді вручили премію 6 млн форинтів, а угорський дистриб'ютор пообіцяв на її день народження, 11 червня, подарувати автомобіль Jaguar.

Так і сталося - вже більше трьоx місяців юна флейтистка подорожує на шикарному авто. Правда за кермом - наразі її тато. Він особисто супроводжує доньку у поїздкаx на концерти та фестивалі.

Найближчим часом Естер виступатиме на сцені спортивної арени Ласло Паппа в Будапешті, де в цю суботу відбудеться гала-концерт призерів конкурсу “Віртуози”.

Коментарі

ПП
Петя Пятак

Кому нужна в Украине талантливая девочка с флейтой? Оценили в Венгрии, да так, что земляки жабой подавились) Жаба не в таланте, а в тачке)))

В
Віталій

Молодчинка! Лиш би не зазналася:) Щоб не влинуло на неї це негативно. Бо зазвичай в такому віці не всі готові пережити успіх і визнання. Божої допомоги їй в цьому.

ДМ
до Макса

По перше - може її тато громадянин Угорщини, і він не мадярського, а українського паспорта не має. По друге - шо мішає нашій державі підіймати свою економіку за рахунок купівлі авто із закордону? Люди? Не думавю...

Я
я

таке враження ,що ви не люди, а зміі!!! Випускаете тільки яд! Не вмішуйте політику! Дитина молодець, батьки - теж!А заздрити-великий гріх!

М
Макс

Зaробилa, бiдa лиш нe сaмa їздить зa кeрмом, у крaщому випaдку няньо. Лиш чогось нe купили собi SuperB нa укрaїнських номeрaх. Нaньо мaйжe пaспорт пaдярський мaє, поїхaв нa мaдяри i тaм пiдняв eкономiку, купивши мaшину. Пaтрiотично. Пeнсiонeрaм iз 1300 пeнсiї пeвно тeж флeйти в зуби i всiм тaк зaробити грошi, гe?

I
ivan

да заробила ,но і мадярський паспорт вижу є у няня

В
вiталька

..а в україні потрібні лиш "патріоти", "зрадоперемога", побільше депутатів( бо ті хто є-не справляються з нагрузкою), розширити ще більше повноваження "суддів", ще більше "селфі-поліцейських" , "рошен" в кожен дім- і буде "ивропа, 146%".

ДМ
Дід Микола

Но а Україні що такій молодчинці може дати окрім пофігізма і байдужості? тут лиш раби потрібні, і то лиш роботящі, а пенсіонерів би заживо спалили скоти

Ч
читач

Золотушка!!! А яка гарна дівчинка!

М
молодець

клас

Читайте також