12 вересня запустять прямий потяг з Харкова до Мукачева

7
4

Про це інформує харківський сайт Status quo з посиланням на Південно-Західну залізницю.

З 12 вересня почне курсувати поїзд Харків - Мукачево (№113 / 114).

Поїзд відправлятиметься з Харкова по парних, з Мукачева - по непарних датах.

У перший рейс поїзд вирушить з Харкова 12 вересня о 19:05, прибуде до Мукачева на наступний день о 12:41. З Мукачева потяг відправлятиметься 13 вересня о 13:55 і прибуде до Харкова о 7:15 наступного ранку.

Зупинки: Полтава-Київська, Київ, Коростень, Новоград-Волинський, Шепетівка, Здолбунів-Пасажирський, Дубно, Броди, Львів, Стрий, Славське, Воловець, Свалява. 

Коментарі

В
Василь

Кілько стоїть білет з одного кінця в другий то не пишуть. Похвалитися перед народом треба, а як ціну напишуть у більшості людей зовсім дяка пропаде сим поїздом пользоватися. Печатати треба лиш усьо позитивноє.

Х
Харьковчанин

Найдешевший квіток за 630 грн це плювок на українське суспільство з його мін зарплатою у 1378,00 грн. та правом на вільне пересування!

Л
Лариса

Клас, то клас, але у поїзді "Харків-Львів", який тепер пустили чомусь не через Здолбунів, а через Вінницю, були плацкартні вагони. В нових поїздах (Харків-Івано-Франківськ і Харків-Мукачеве) тільки купе і люкс. Приміром купе до Здолбунова 600 гри, люкс - більше 1000 грн в одну сторону. Вибачте, в нас не такі зарплати, щоб платити по 600 грн за білет. Хоча б мала бути якась альтернатива (пересадку в Києві альтернативою не вважаю).

Б
Байдужий

Классс. Хоч для простих людей ся робить.А то Боря К. придумав ,що все через Київ і плати за пересадку.До Будапешта проще доїхати, ніж на Україну було.

Читайте також