12 з 13 кандидатів на голів закарпатських РДА вже погоджено в уряді

6
18

Про це повідомив Валерій Лунченко на прес-конференції в Ужгороді, 14 квітня. Очільника Міжгірщини вже призначено та представлено, натомість Рахівщина залишиється навіть без остаточного претендента.

Відтак, з дня на день очікується призначення голів 11 РДА з боку в.о. президента України Олександра Турчинова та оприлюднення відповідних указів.

Голова Закарпатської ОДА розповів, що і на Рахівщині вже майже досягнуто компроміс: Лунченко зауважив, що через супротив громадськості відкликав кандидатуру Івана Сурмачевського та голови подати Ірину Ківер, яку зрештою підтримали місцеві жителі з числа нових претендентів.

Мукачево.net

Коментарі

М
МАЙДАН

До народу а вірніше сосатородроба.Про які такі великі діла Дрогобецького може як бандюкував у лихі девяності мало молодих поляньських дівок насиловав чи коли землю ригам оналам дерибанив чи без генплану застроїв сонячне.Покажіть на фактах що зробив.

С
санітар

прочитавши прізвища останніх 3-х кандидатів на посаду голови Рахівської РДА в т. ч. Ківер- Вербіцької не зрозумів чи Лунченко абсолютно не володіє ситуацією в Рахівському районі, чи підбирає кадри із самих некомпетентних і безпринципних? Повірте, мені стає страшно за долю рахівчан при таких кандидатах

Н
Народ

Якби Дрогобецький був із партії Батьківщини то звичайно залишивсяб. А Іван Іванович із партії регіонів то його зняли. Лунченко хай не дивиться з якої голова партії а хай дивиться за короткий час як Іван Іванович попрацював, і що зробив для Сваляви і Свалявських районів. Лунченко прислухається до бандитів.

Н
Народ

Ніхто людей не слухає. У Сваляві теж ніхто не слухає людей. Нормального Голову Свалявської РДА зняли. А Б А Н Д И Т А поставили. Лунченко каже він прислухається до народу????? Ніколи він до народу не прислухався. Йому ще у пісочку гратися а не на таку посаду іти.

П
Пашкуляк

Лунченко чмо!

Л
Ленко

Лунченко чмо!

ЗМ
З Мукачівського р-ну

Тільки Пашкуляк зможе витягнути Мукачівський р-н з того гівна в яке його загнав Токар і Дуда.

L
live

Ну, все стає зрозумілим...Президентські вибори на носі... Пан Лунченко має забезпечити перемогу Юлії Володимирівни(партія сказала треба).А хто, як не Пашкуляк, може майстерно це зробити в Мукачівському районі.А влада, навіть не замислюється, кого призначають на місцях.А може ів Києві все схвачено? І паралельно всім, що робиться в державі... Всі думають про владу

ДВ
До Вані

Цікаво,коли це Пашкуляк звозив людей бити твоїх дітей? І куда? Чи ти лиш пишеш бо знаєш писати?

О
ОРАКУЛ

ЛУНЧЕНКО ЕЩЕ СЕБЯ НЕ ПОКАЗАЛ!!!!!!!! САМИ БЫ ПРОСРАЛИСЬ НА ЕГО МЕСТЕ.

Ф
федір

Лунченко - пущовиньи брехливе!

С
сварка

Лунченко чмо!

О
оруер

Лунченко чмо!

Т
тато

Лунченко чмо!

П
папа

Лунченко чмо!

В
Ваня

Покладуть Пашкуляка, який звозив людей бити наших дітей, бо Лунченко чмо!

І
Іван

В Мукачеві Пашкуляк буде дале красти. Ніхто не прислухається до народу, ні до комітету, злодії-регіонали далше будуть при владі.

М
мукачівець

А в Мукачеві хто буде головою РДА Пашкуляк чи Данканич ? Як спрацював люстраційний комітет, чи врахують пропозиції народу?

Читайте також