13 червня стало фатальним днем для 5-ти закарпатців

4
0

Менш ніж за тиждень на водних об’єктах Закарпатської області потонуло 10 людей. Найбільше випадків (5 повідомлень про утоплення) надійшло впродовж 13-го червня.

Недільний день розпочався з повідомлення про утопленика, тіло якого близько 6-ої години ранку виявили на річці Уж поблизу вулиці Баб’яка, що в обласному центрі. Для вилучення тіла з води було залучено відділення рятувальників СДПЧ-1. Особа загиблого та обставини смерті встановлюють правоохоронці.

Наступна звістка про утоплення 13-річного Михайла надійшла з села Верхнє Водяне Рахівського району. Востаннє дитину бачили під час купання - за день до того як її тіло було вилучено з річки Апшиця.

Фатально закінчилося купання і для 17-річної Світлани. Тіло мешканки села Терново Тячівського району односельчани виявили у річці Тересва, про що і повідомили тячівських рятувальників близько 16-ої години.

14 червня водолази аварійно-рятувальної станції підняли з дна водойми тіло 16-річного Андрія, мешканця с. Завидово Мукачівського району. За день до цього хлопчина зник під час купання з друзями у ставку, що знаходиться між населеними пунктами Завидово та Негрово.

Пірнув за своєю смертю на очах очевидців і житель села Драгово. 13-го червня водолази аварійно-рятувальної мобільної групи №2 м. Хуст підняли з дна кар’єру, що знаходиться на території цегельного заводу, тіло 39-річного Василя.

ГУ МНС в Закарпатській області звертається до гостей та мешканців області з проханням бути максимально обережними під час купання, дотримуватися правил поведінки на воді та не дозволяти малолітнім дітям купатися без нагляду дорослих.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також