13 годин без електрики: Графік вимкнення електроенергії на Закарпатті 18 липня

16141 10

В "Закарпаттяобленерго" опублікували графік вимкнень електроенергії на 18 липня. Впродовж доби вимикатимуть по кілька черг одночасно.

Як повідомили на сторінці "Закарпаттяобленерго", з 00:00 до 05:00 діятимуть дві черги відключень, з 05:00 до 16:00 і з 22:00 до 24:00 – три черги. З 16:00 до 22:00 обленерго задіють чотири черги відключень одночасно.

Уточнити, до якої саме черги належить ваша адреса можна за посиланням ТУТ.

"Білий колір — є електропостачання. Жовтий, зелений, помаранчевий, синій, червоний та фіолетовий кольори — відсутнє електропостачання", — йдеться у поясненні графіків відключень.

В обленерго додали, що графіки погодинних відключень електроенергії для Закарпаття сформовані відповідно до лімітів, які доводить усім областям "Укренерго".

Коментарі

К
Клара

Як добре, що відключають та хоть ми холодильник почистила від снігу.

S
Sergiy

дожилися -перспектива та розвиток! се влітку нема єлектрики-щобуде зимою?

П
Пппп

Нічого не мож зпланувати нормально через не точні графіки. Задовбали.

М
Мукачівка

Вчора нам повідомили,що "Завдяки оперативним діям українських атомників повернення енергоблоку в штатний режим значно підсилить вітчизняну енергомережу", - йдеться в повідомленні від пресслужби "Енергоатому". Але нічого не покращилося в графіках відключень. Бази відпочинку і прилеглі території (села) не відключають, а зарахунок пересічних жителів роблять економію. Коли цій брехні буде кінець. Перестаньте експортувати, щоб кишені набивали олігархи,яким належить енергосистема України, тоді і не буде дефіциту.

КУ
Кінь у пальто

Як ви уже народ достали ви незадумуєтесь що це вам може боком вийти?

В
Василь

Чуму визниці не вистачають а в Мукачеві виключають на 16- 18

В
Віталій

Перша черга, де світло??? 22 хвилини вже пройшло 🤬

ЗД
Злий дядя

Не було світла 6 годин,дали на годинку і виключили)

Ю
Юрій

Вот именно , каков смысл графика, если сегодня дали счет на час позже, но выключили по расписанию . Сейчас тоже в 10 должны были дать , и снова света нет . Что за *уйня ?

О
Ольга

У 21 год. Мали включити ел/ен. 6-черга, а її нема. Для чого складають графіки?

Читайте також