13-річний закарпатець, якого підстрелили за зірвані троянди, переповів, як усе було (ВІДЕО)

13
5

За словами хлопчини, господар і господиня двору, куди він прийшов за квітами, самі ж і заходилися зрізати дитині квіти.

Наразі дитина перебуває у стабільному, але важкому стані, перенесла кілька операцій.

13-річного хлопчика госпіталізували минулими вихідними з 3-ому вогнепальними пораненнями. Найбільше уражені голова та шия.

Більше про кривавий інцидент під Ужгородом дивіться у сюжеті телеканалу Тиса-1.

Коментарі

K
ka

До Вови, хлопчик не винен що таКі батьки. тим більше ми свічку не тримали чи пє вона чи ні. хлопчик приємний! добре що обійшлось і не став інвалідом.

Р
рем

В цій історії більш важливим є інше питання: чи сплатив у 2015 і чи збирається платити у 2016 році цей високоморальний захисник приватної власності податок на нерухомість? В Україні треба відмінити всі прямі податки (ПДФО, податок на прибуток, податок на дивіденди тощо) і замінити їх податками на реальні активи (нерухомість, авто, яхти, тощо), бо монетарні доходи люди наші ховають від прямого оподаткування, а хижу із авто спрятати неможливо. Тому і виходить у нас на сьогодні система оподаткування африканського типу - регресивна, коли люди з більшим доходом де-факто сплачують менший % податків.

П
Петро

Діти не винуваті що батьки такі! Але малий попросив рози, мужик впустив його та зірвав йому. Вийшла жона мужика та сказала що ти йому зірвав я зірву ліпші та пішла і зірвала, дала малому. Пяний мужик зайшов до хати та взяв ствол і тупо вистрілив у хлопця... як доставили малого в лікарню зразу прийшла жінка мужика та принесла гроші. Так діти малоімущі, так може на полі і крадуть собі тенгерицю, обривають сливи в відкритих садах, а тут попросилися і мужик дав згоди. Дотогож не перелізли би такий забор!

В
Вова

20 грн. коштує кущ троянд, навесні купив- літом квіти. Мама хай на себе подивиться і менше бухає, а малолітніх дітей відправляти по сусіднім селам просити або красти рози нєфіг.

П
пікачу

так ясно що буде останий варіант((( на чому і закінчилося відео.

Читайте також