14 жовтня в Ужгороді вшанують УПА

9
8

14 жовтня 2013 року о 16.00 год. в м. Ужгороді біля могили Січовим Стрільцям, Ужгородська міська громадська організація "Карпатська Батьківщина" проводитиме мітинг присвячений створенню Української повстанської армії та Покрови Пресвятої Богородиці.

Мета акції - вшанування пам’яті загиблих Українських воїнів та привернення уваги громадськості до спроб «монополізації» окремими
політичними силами вказаних свят з метою власного самопіару.

Прес-служба ГО «Карпатська Батьківщина»

Коментарі

Б
Богдан

Я - корінний закарпатець з Перечина. Мій дід служив в червоній армії, а його брат був командиром УПА. Загинув від рук галичан-зрадників НКаВеДистів. Іншого брата-студента розстріляли мадяри тільки за те шо працював секретарем в уряді Волошина. І ось через майже 70 років так і живемо в гівні, ризикуємо життям на розбитих дорогах, і терпимо жирування кількох зарвавшихся пристосуванців та запроданців. І все через те шо не любимо свою країну та свою націю. Такшо я за УПА - бо вони склали життя за свою землю, свій народ, причому всі були добровольці.

Ш
Шкарпетка

Не пропаганада УПА чи інших українських тем, так буде пропаганда русского мира, люди в цілому мало що вирішують, що накинуть, у те й будуть вірити. Ясно, як білий день, у кого дід солдат УПА, той за УПА, у кого дід енкаведист, той проти. Корінним закарпатцям ці за і проти нейтральні.

Ш
Штефко

Закарпаття і Упа ? Шоська нич не вартой . Ко там пуйде? Підкарпатську Русь приєднала до Укра1ни Красна Армія

T
toni

To bred ......

П
Простак

А плісінь розширюється все далі і далі.

М
микола

Галицайская ползучая ИНВАЗИЯ.

4
444

Так як Карпатська і Батьківщина

5
555

Ужгород и УПА? Как связаны между собой?

Читайте також