1.5 млрд доларів Януковича і Ко конфіскували до держбюджету

6
7

Гроші, які належали оточенню екс-президента Віктора Януковича, конфіскував суд останньої інстанції.

Про таке рішення інформує у себе на сторінці у Facebook генпрокурор Юрій Луценко та видання "Українська правда". 

- Згідно з рішенням суду останньої інстанції, заарештовані кошти Януковича і команди – 1,5 млрд доларів – мають бути перераховані до держбюджету, - повідомили журналістам УП у прес-службі РНБО.

- Впевнений, що ці кошти, вкрадені мафією Януковича, мають бути використані так, щоб це відчула Армія і народ України - пише Луценко у Facebook. 

До речі, Віктор Янукович визнаний найбільш корумпованим політиком світу. 

Коментарі

З
Закарпатец

Порошенко на засіданні ради національної оборони: - СУДЯЧИ ПО СТАНУ УКРАЇНСЬКОГО БЮДЖЕТУ, ЯНУКОВИЧ КРАДЕ ДОСІ..

П
Правда

ці 1.5 мільярда тихенько перетечуть у кармани потрібних людей, і все на тому закінчиться: армія-оборона ( техніка від гаранта), поліція (аваков) і т.д. от і робимо висновки про повернуті кошти...

В
Висновок

І це головний здобуток майданутих?

В
Василь

Рогата селищна єнакіївська скотина Янукович і Ко грабували Україну також,як до нього це робили злодій з села В.Жітін Кравчук,злодій з села Чайкино Кучма,злодій з села Хоружіевка Ющенко і так само як зараз грабує злодій з селища Болград Порошенко і Ко. Причому змінюються тільки прізвища головних злодіїв,а обслуга - ця сама "Ко" - є величина постійна: одні й ті ж тупі бичачі харi,разожрашіеся на крові нас,горожан (ось хоч по колишнім держструктурам Мукачево подивіться,окупованими цими тупими рогатими ублюдками). Городяни повинні чітко розуміти: рогаті розв'язали проти нас війну на знищення. Рагулями,що окупували всі колишні державні структури України,дислокованими в наших городах,вже вбито 15.000.000 наших співвітчизників-горожан. Висновок зі статті: нерозумно розраховувати на те,що рогаті терористи схаменуться,почнуть служити народу: селючьё у владі - це неандертальці з дубиною,ви ж не розраховуєте на мудрість пещерних людиноподібних істот,чи не так?!..

Л
леся

Та вже говорили в новостях ,шо кошти підуть на армію і на оборону ,типа прикоронну службу і т.д .Та то великі коши міліард доларів спокійно можна перекрити бюджет ,пенсійний фонд ,соціальні виплпти діточкам .

В
Вася

Да это правда люди простые не побачать ЭТИ деньги

С
Совість

"Народ" може й побачить ці кошти, а проста смертна людина навряд чи....

Читайте також