15-річний закарпатець обікрав жительку Рівненщини на 3 тисячі гривень та 150 доларів

5
3

Міліціонери оперативно встановили осіб, які у вечірній час викрали сумочку в мешканки Рокитного з грошима в сумі близько трьох тисяч гривень, 150 доларів США та особистими речами. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України у Рівненській області.

Близько восьмої години вечора 26-річна Світлана поверталася з роботи додому. На одній із вулиць селища її наздогнали невідомі молодики, вдарили по обличчю та вирвали силоміць з рук сумочку. Потерпіла відразу викликала на допомогу працівників міліції.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група та по гарячих слідах затримала зловмисників, яких впізнала Світлана. Грабіжниками виявилися 15-річний Олександр уродженець Закарпатської області житель селища Рокитне, студент та 17-річний Ярослав житель селища Рокитне, учень однієї із шкіл Рокитнівщини.

Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Коментарі

Т
толя

злодії є, були, і будуть, главноє што їх зловили.

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

І
іван

я хотівви щоб мітили крадіів так казав мій няньо кітись украв хоть на 50 гривень треба тобі отрізати одно ухо акіть більше тоя маву веду нашого піддддддрмена янковссього то він б и сидів без рук і ног щеби й почки продали кіть добрі або треба всіх бояк дорвався до власти товін сере на нарад який йому платить зарплату

Читайте також