150 км за селом, а у селі 110: У мережі показали, як закарпатські копи їздять із вітерцем (ВІДЕО)

2
25

Відео редакції Mukachevo.net прислав один із постійних читачів сайту.

На відео видно, як поліцейське авто без проблискових маячків прямує трасою Київ - Чоп із швидкістю 150 кілометрів за годину. Автор відео одразу ж вибачився, що він також змушений був порушити правила дорожнього руху, але довести порушення поліцейських іншим способом він не зміг. У селі Барвінок копи витримали максимально дозволену швидкість лише біля своїх колег, які здійснювали там патрулювання, а далі розігналися до 110 кілометрів за годину у населеному пункті.

Нагадаємо, що вчора у Великій Доброні Ford ледь не зніс школяра на пішохідному переході.

Коментарі

Д7
До 7:56

Ще раз прочитай , що Ти там нашкрябав !?!? До чого тут борода ? Як зрозумiти слово « моду» в контекстi твого словесного поносу !? Тепер заспокiйся, здай пустi бутилки, якi ти позбирав вчора по смiтниках, похмилися ...пiсля чого -попроси допомоги в своеi матерi ( опiкуна), щоб та допомогла написати тобi 2 речення без помилки так, щоб i iншi зрозумiли твою думку !!! Думаю , вiрю в тебе вийде написати ...все бувае в перший раз , збирись !!!

ДЛ
Для ласло

Авто радео то ты будкш на своей жене делать, а там ничего криминального нету вася! посмотри видео и говорю если так измерять скорость по спидометра своего транспорта, то тогда так можно зади каждого авто ездить и ебашит всех подряд тот туркам тогда н***уй ненужен...

ДН
До нижньої марги

Я не ношу бороди ... но я моду розебвшити тобі вдало за 40 секунд марги ти ебана

ДН
До нижнього

Для початку навчись ставити роздiловi знаки, а потiм починай вумнiчати ...!!! Срочники, не виноваты...! Винуватi такi , як ти -НЕУКИ !!!

КТ
Когда там срочку служил

Так же и как на пограничников нельзя гнать особенно срочников они не виноваты что они там стоят и знак пограничный на границе с сеткой тоже не они ставили а государство и не надо тут ныть что воду тяжело набрать с реки там на 320 есть обход :-)

ДН
До нижнього

Вернiть ментiв, вернiть слiдчих професiйних, прокуратуру та суди якi були при Сталiну, тодi i побачимо результат через 5 рокiв!!! В Це просто шалопаi та проходимцi з трьома мiсяцями курсiв. Бог дай а бы вам такi хiрурги робили операцii, якi пройшли 3 мiсяцi курсiв, страна дураков !!!

А
Альгердас

Чёт я вас не пойму! ААААААА! Полиция! Убивают(грабют,насилуют,не дают вколоться и тд) Ну так они спешат на помощь! Чё не так! Всегда выбешивали такие псевдоправдолюбцы! Всегда сжимаются кулаки когда мне говорят - и чё ты там в армии 15 лет делал? Сцуко - вас защищал! Потому вы и жили спокойно! На ментов - не гнать! Завтра будете их звать на помощь!

Л
Ласло

На виклик ГШР поліції на службовому автомобілі зобов*язана пересуватись з включеними проблисковими маячками,а ці селфіки влаштували авто-родео.Не путайте грішне з праведним.Мінімум-службове розслідування.

С
Святослав

Спішать дітей давити наші так звані захисники правопорядку.Без них в державі мабуть спокійніше було б.

AK
Alexander Karmazyn

Це не єдиний випадок!!! https://youtu.be/o-voQ42wOxg

ДВ
До всix

Багатьох захистили , спасли цi селфiки ???

М
Морган

Може взагалі розформувати поліцію як структуру??? Такі псевдоактивісті перші будуть плакати. І взагалі для чого потрібна поліція яка не в змозі швидко реагувати на виклики??? Поліцейські змушені швидко їздити, звичайно не створюючи аварійні ситуації

ДН
до нижньої марги

ти бородата поллюціанська свиня,спішити будеш під себе срати

А
Альгердас

И чё не так? Спешат на вызов! Помоч людям! Тут секунды - дело решают!

ВЦ
Відповідь: Цікаво

Навчився писати алканаф, здається ти вже вжив вжив достатьньо алкоголю

О
Олексій

Ти хворий гусь ти знаеш що по закону вимірювання спедомитром неможливе а має бути спеціальний прилад трукам ніби .. А по своєму спидометру можеш виміряти швидкість вітру та коли буде дощ

ПМ
Повідомлення марзі нижньої

Ти хочеш щоб тебе викинули з четвертого поверху марго ти борза кукурікаеш тільки ти в нас коли тобі писок начистять будеш бігти в поліцію і плакатися

Ц
Цiкаво

Якщо я п’ю я а кермом , то виходить. , що я не вправi сказати, ож якого хера ви полiцаi пяту ими iздите , так ?!

ДН
до нижніх марг

всі висралися?піліціянти срані,розкукурікалися тут,а під суд не хо хо?я вам скоро борзоту пообтинаю

В
Віктор

Видали відео не ганьбися вуйко

С
Сергей

Автор гусь сам себя обосрал.....

S
Supreme

Ну пускай себе едут главное чтоб нас не трогали

Д
Друг

Сам порушив іще катить на поліцію за собою дивися!

А
Андрей

Ты был не змушеный а ты сам нарушил правила и что бы ты знал они имеют право двигаться с такой скоростью без мояков если позволят поток трассы .. ты сам нарушел правило пдр ты не знаеш что там модет случиться и они шли за городом селом и т.п..

В
вася

они шо не люди як нам мож і їм мож тоже

Читайте також