17-річний закарпатець вкрав з мийки "Мерседес" та спалив його

10
5

Юний працівник автомийки взяв покататись іномарку шефа, не впорався з керуванням і злетів у кювет, де машина зайнялася.

17-річний студент університету підробляє мийником на одній з автомийок Ужгорода. Власник автомийки залишив на ній свій джип «Мерседес» із ключами, а сам поїхав у справах за кордон. Цим вирішив скористатись юний мийник. Серед ночі хлопчина вирішив проїхатись з вітерцем на престижній іномарці шефа.

Під час руху вулицями Ужгорода, близько 4-ї години ночі, юний водій не впорався з керуванням іномарки. На перехресті вулиць Грибоєдова-Серебриста «Мерседес» на швидкості перекинувся в кювет, де загорівся.

Пожежею знищено автомобіль, жертв та потерпілих нема. Обставини нічної автопригоди з′ясовуються, пише СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Коментарі

5
555

Або квартиру рідні продадуть.

M
milosh

АХАХАХА як в кіно..

К
Краб

Шкода хлопця...із-за дурості в молодості буде тепер все життя працювати і віддавати гроші за мерседес..рпи цьому сам нормально не поживе.. Зіпсував собі життя.. З іншого боку сам винен, але всеодно шкода!

ДЖ
Дурачок же він

Тепер від забезпечений місцем роботи на все життя, вчитись далі не треба, на мийці диплом не потрібен, або може перевестись на спеціальність "шиномонтаж та мийна справа".

ДЖ
Дурачок же він

Тепер буде до пенсії на мийці відробляти його.

Читайте також