18-річний мукачівець на Toyota протаранив Skoda, VW та Mercedes (ФОТО)

12
8

ДТП сталася близько 23:00 понеділка, 17 квітня неподалік залізничного вокзалу. Судячи з усього, молодик мчав на шаленій швидкості та забув пригальмувати.

Про це інформує Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева. ДТП трапилась вчора близько 23:00 на вулиці Вокзальній у Мукачеві. 

- Прибувши на місце події, побачили 4 автомобілі з механічними пошкодженнями. Перевіривши, чи ніхто з учасників пригоди не потребує допомоги, патрульні попередньо з’ясували, що 18-річний водій Тойоти, рухаючись вулицею Вокзальною, не дотримавшись безпечної швидкості та дистанції зіткнувся з трьома іншими автомобілями – Фольксвагеном, Шкодою та Мерседесом. На щастя у пригоді ніхто не постраждав, - йдеться у повідомленні патрульних. 

За останню добу на території обслуговування патрульної поліції Ужгорода та Мукачева трапилося 9 ДТП. 

Сьогодні ранком трапилась ДТП неподалік Нижніх Воріт на перевалі.

Коментарі

Ч
читач

Якби він у 18 років на ту машину сам заробив, то так би не дурів. Шкода що сам не розбився, одним дурнем стало б менше, а надалі так дуріючи ще й людей безневинних повбиває, як п"яниця Балажка.

В
водій

За такі "гонки" по місту, треба ввести ще й адмінвідповідальність - віник з лопатою у руки і центр міста підмітати, не дивлячись хто кому " уйна і уйко". Дурість з придурків можна викоренити лише таким способом. З десяток придурків попідмітають вулиці, то й інші за кермом авто не будуть літати.

Д
джекпот

кажется тойоту прийдётся продать

Ш
Шовдарь

Се не VW крашений, а Toyota Hice (бус) сего смолоша ) VW T5 туй срібний. )

Ш
Шумахер

І хто нам скаже як зовуть цього "Призрачного Гоньщика":????????????

7
777

а Фольц шо перекрашений був з білого на червений???

Н
Наташка

Дебилизм начал зашкаливать - впереди шизофрения

І
Іванчо

То хто джекпот узяв?

Читайте також