19 – річного водолаза з 15 пакунками сигарет зловили біля Солотвина (ФОТО)

14
5

Хлопця «взяли» ще теплого, а точніше мокрого, бо виліз щойно з річки Тиса.

6 квітня, вранці, прикордонники відділу «Солотвино» разом з румунськими охоронцями кордону завдяки оперативному обміну інформацією, виявили на кордоні з Румунією, біля річки Тиса, 19-річного закарпатця у гідрокостюмі.

Затриманого доставлено до прикордонного підрозділу, де зараз тривають заходи зі встановлення кола осіб причетних до цього правопорушення.

Читайте також: Ужгородом "розсікав" накурений йорданець на BMW

Коментарі

Л
Ласло

В Діловому майже в кожній хижі плавають іхтіандри.

ДЧ
До чорного Цвіріня

правду кажеш неборе !!!!

КМ
кулько мож казати

....ліпше закрити завод...чим мати суету каждий динь...на 3 дні закрийте....они самі найдуть схему як не давати цігаретлики тим кому не положено возити...бо кроме контрабанди видко што границі почти ниє...хіби була не лізли би з таким прицепом нагло ги слон.

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Це досягнення "незалежності"! Коли існувала УРСР, то різного штибу "дисиденти" фінансовані із -за океану втирали мантри про свободу і добробут! Здобули! Свобода по їхньому-це на всі чотири сторони,щоб не здохнути,добробут по їх-це ховати в трусах пачку цигарок,перевозячи через кордон, добробут-це просити на лікування,це опухші від голоду пенсіонери,це здичавіла молодь,яка збивається у стаї і слідуючи інстинктам робить набіги....А при УРСР все насильно і освіта і медицина,безкоштовна і на роботу кожен день і квартиру насильно без оплати і .....Деспоти!

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

От бачите! А брешуть, що Іхтіандри перевелися.

Читайте також