19-річний хлопець сів на 3 роки за крадіжку металобрухту

8
3

На рахунку цього жителя м.Берегово Закарпатської області - п’ять крадіжок. За вчинення двох юнак вже «відсидів» три роки за гратами, звільнившись з місць позбавлення волі на початку 2014 року. І от знову взявся за старе…

Упродовж одного місяця 19-річний хлопець, у змові з молодшим на три роки товаришем, тричі обкрадав садиби берегівчан. Крали вони здебільшого металеві вироби, які можна було продати як металобрухт. Загалом на рахунку злодіїв понад тисяча кілограмів викраденого металобрухту.

На заваді злодійкуватим молодикам стали берегівські правоохоронці. Вони припинили злочинну діяльність юнаків, порушивши кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Кримінальне провадження, після виконання ряду слідчих дій та експертиз, було направлено до суду.

В суді юнак свою вину у скоєному визнав та обіцяв в майбутньому подібного не вчиняти. Суд взяв до уваги  розкаяння молодого підсудного. Однак, зважаючи на те, що парубок вчинив рецидив умисних злочинів, суд виніс йому вирок - 3 роки та 3 місяці позбавлення волі.

Його неповнолітнього спільника суд звільнив від відбування призначеного покарання, якщо він протягом визначеного судом іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки, пише Яна Денисюк, Берегівський РВ УМВС

Коментарі

1
123

В нашей стране, чтобы не посадили, надо воровать вагонами. Тогда будешь уважаемым человеком. Депутатом, скорее всего...

К
контра

А Балаж Наталя втекла выд покарання ёёё

Б
Берегсас

Не оправдываю воров, и другим не советую писать, что жизнь такая, что кушать нечего и т.д. На самом деле, на пропитание есть возможность заработать всегда. Но где в нашей изнасилованной стране справедливость, КОГДА УБИЙЦ, ГРАБИТЕЛЕЙ, ВЗЯТОЧНИКОВ, ГОСУДАРСТВЕННЫХ ПРЕСТУПНИКОВ И ДРУГИХ УПЫРЕЙ С БАБЛОМ ОТПУСКАЮТ ИЗ ЗАЛА СУДА ИЛИ СОПРОВОЖДАЮТ ДО ГРАНИЦЫ ЧТОБЫ ТЕ СКРЫЛИСЬ, а пацана за тонну железа - на три года и три месяца за решётку. Уверен, что 100% судей подлежат одновременному увольнению с запретом на восстановление. Им есть замена, полно грамотных молодых юристов, у которых совесть не сгнила, как у этой сегодняшней своры тварей в мантиях.

Читайте також