2 берегівчанина побили диспетчера швидкої допомоги, бо то й не прислав їм бригаду

14
16

Співробітники Берегівського відділу поліції встановлюють обставини нападу двох чоловіків на диспетчера станції швидкої допомоги в районі.

Сьогодні, 1 травня, о 2:00 годині до поліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги про те, що двоє невідомих осіб виламали двері станції та побили його.

Слідчо-оперативна група встановила, що до нападу причетні двоє жителів Берегова. Чоловіків правоохоронці одразу розшукали, обоє перебували у стані алкогольного сп’яніння. 33-річний та 37-річний берегівчани пояснили свою поведінку тим, що на станції їм відмовили у виїзді швидкої допомоги та запропонували самостійно добратися до медиків, скориставшись послугами таксі.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 ККУ, тобто хуліганство, вчинене групою осіб. Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Коментарі

В
Варишському

При Союзі лікарі швидкої майже не брали хабарі, бо правоохоронні органи працювали конкретно. Але і парк машин, і зарплати були в рази більші. Не було дефіциту ліків, пального та запчастин. Професійний рівень медперсоналу був на три порядки вищій, бо на три порядки вищім був рівень РАДЯНСЬКОЇ БЕЗПЛАТНОЇ освіти.

СК
соцсеть крапка .

правду люди пишуть ті медики воще обнагліли . а ті хто за медиків застайе то вам психолога треба викликати по телефону от тільки медики неприїдуть вам валеряночки дати або заспокійливе уколоти - як бо те мало бути БО ВАМ У ТЕЛЕФОНІ БОГ ДЕСПЕЧЕР СКАЖЕ ЩОБ ВИ СОБІ ТАКСІ ЮБЕР ВИЗВАЛИ - І ЇХАЛИ НЕ ДО НИХ А У НЕРЕДЬГАЗУ - бо у них і так валеріянки нейе .

В
Варишський

НУ РАЗ сам навірно на швидкій робить раз так захищае своіх колег.Скільки людей повмирало ізза тих бездарних бездушних фельдшерів які приідуть та не знають що робити з хворим а пак просять дай 50 гривень бо уколов ампулу анальгіну з димедролом.знавим одного врачаякий так спився що руки тряслися як в останнього алкаша..ну ікди його канешно на скору най там перекантуесядо пенсіі

С
скора

та й правильно йдіть до шаманки нашо скору визиваєте рас там усі такі глупі, я в шоці від закарпатського народу,лиш би один-одного обосрати.

М
медик

Читаючи усі коментарі, можу сказати одне : Скоро ви всі писарі " інтелектуали " будете викликати ворожку, бо оті кончені тварі в білих халатах махнуть за кордон, де їх поважатимуть. А ви і далі пишіть х...ю

Д(
до ( Ну раз )-

( Ну раз )- шо пишеш дурню. диспечер майе приняти визов і передати на скору машину - НА СЬОМУ ВСЬО .НА ТО ВІН І ДИСПЕЧЕР ТОРМОЗЕ ТИ ДУРНИЙ . В США ПЕРЕВЕДУТИ В АМЕРИЦІ ТАКОГО ПОНЯТІЯ НИЙЕ ДІСПЕЧЕР - ПЕРЕЖИТОК ПРОШЛОГО СССР КОМУНЯКИ . ТАМ ЗА ОКЕАНОМ 911 ПРИНИМАЙЕ ВИЗОВИ ГАЛ ЦЕНТР І РОЗПРИДІЛЯЙЕ ЇХ ПЕРЕВОДИТЬ НА ПОЖАРКУ ПОЛІЦАЇВ СКОРУ І ТД . а то ко опреділив шо пацани пяні боли ТИ . ТИ ЧИ ПОЛІЦАЇ ТАКОЙ НА МІСТІ ЕКСПЕРТІЗУ ПРОВИЛИ .ПРИВИКЛИ ЖИТИ НА КОРУПЦІЇ ФАЛЬШИВІ ВИКЛИКИ ПОНАПИСУВУТЬ БЕНЗІН НАСПИСУВУТЬ ПОЗЛИВАВУТЬ .. А НА ВИКЛИКИ ПАК НИЙЕ З ЧИМ ЇХАТИ . то не машини кончені то во такі робітники ...

О
Олег

У водіїв швидкої зарплата 2600ГР роблять одні пенсіонери за 60 або алкоголіки,фельдшерів нема лікраві теж, автопарк добитий ,то чого ви хочите люди добрі.

П
Пітьо

Вот так і появляєся "любов" до свої страни. Так держати, всьо ся розвалює, платити за всьо треба білше чим заробляєш, скора х@р поможе кидь біда, про садики і школи вобще мовчу, а они туй жаліються, ош хлопці виявили емоції! Я вообще хотів їх вшитких поубивати коли мій отиць умер, бо ті с@ки не хотіли помогти!

ДМ
до мукачівця

іди побзирай які кончині машини а тоді говори а на дорозі такі якти марга скору не пропустиш.

С
Санітар

Половина парку "скорих" поламана, не вистачає запчастин та бензину, цілий район обслуговують пару машин. Так що диспетчер ні при чому. Дісно, коли потрібна допомога реально хворим, алкаши, цигани та інші люди з заниженою соціальною відповідальністю викликають швидку з-за температури чи прища на задниці. Можна скільки завгодно посилатися на закони, але у зв"язку із реаліями, швидка допомога не буде працювати краще. А закони щодо безплатної медицини і освіти ніхто не відміняв. Ну і що з того? Таке враження, що коментатори живуть на місяці...

Ж
Женя

Що значить запропонували добратися самим на таксі? Стаття 139 ККУ. Ненадання допомоги хворому медичним працівником: Ненадання без поважних причин допомоги хворому медичним працівником, який зобов'язаний, згідно з установленими правилами, надати таку допомогу, якщо йому завідомо відомо, що це може мати тяжкі наслідки для хворого, - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до двох років. ЗАКОН ОДИН ДЛЯ ВСІХ! Цих по 296-й, а диспетчера по 139-й!

Ф
Фатів

Слабо били уродів . Самі водії на скорих пяні їздять . Просто нико їх некивать бо за ту запрлату кроме пяниць нийде нико робити .

М
Мукачівець

Тих тварів із скорої слабо били , треба боло на вли одіти . Мій отиць коли умерав скора їхала 20мінут а має 5 мінут . Так і не встигли а із скорої вийшли дві тварі які повіли шо тілько звоните пробки у городі . Інтересно де у нас є пробки ? Просто ниє закона і сі тварі у білих халатах і скорих чуствують безнаказанлсть бо на них ниє управи . Просто після такого ти розумієш шо в сій страні ти нико бо ти жиєш на україні і ти немаєш нияких прав .

НР
Ну раз

вони самі добралися до станції швидкої допомоги, то не такі вже вони були хворі, щоб самим не доїхати до лікарні. Якщо за кожним п'яним уродом посилати швидку..., а в той час комусь реально потрібна медична допомога! Уявіть собі, вариський піонере, що у вас інфаркт чи інсульт, а швидка до вас не їде, бо її викликав алкаш замість таксі!

В
Варишський

Коли не працюють закони держави...коли повний беспредел влади тоді буде суд лінча...правильно зробили.

ПН
піо нер

при совитсків власті або даже тепер в ЕС АБО В США ПОСАДИЛИБО ДИСПЕЧЕРА АБО ЯК МІНІМУМ УВОЛИЛИ БЕЗ ПРАВА ЗАНИМАТИ ТАКУ ДОЛЖНОСТЬ .ДИСПЕЧЕР МАЙЕ ПРИНЯТИ ВИЗОВ І ВИСЛАТИ БРИГАДУ МЕДИКІВ НА МІСЦЕ А У НАС ДІСПЕЧЕР У ТИЛИФОН КАЖЕ АБОСЬМЕ УЗВАЛИ СОБІ ТАКСІ - МОЖЕ САМАЛЬОТ ЗАКАЗАТИ СОБІ У ІЗРАЕЛЬСЬКУ КЛІНІКУ ?? ПРАВИЛЬНО ПАЦАНИ ЗРОБИЛИ НАЙ ДИСПЕЧЕР ЗНАЙЕ ЯК ЛЮДЯМ ГОВОРИТИ ХЕРНЮ.

Читайте також