2 кг тротилу та інші вибухові предмети

12
0

закарпатець перевозив рейсовим автобус(оновлено)

Навіть гадки не мали пасажири рейсового автобусу «Мукачево-Розтока», що стануть свідками захоплення злочинця, який ввечері 24 листопада перевозив близько 2 кг тротилу та інші вибухові предмети…

         У результаті проведеної співробітниками Управління СБУ в Закарпатській області, спільно з працівниками органів внутрішніх справ операції, було затримано мешканця м. Свалява, який вирушив у подорож на рейсовому автобусі «Мукачево-Розтока» до с. Жденієва з цілим арсеналом вибухонебезпечних речей.

         Здивуванню пасажирів не було меж, коли після вимушеної зупинки автобуса у с. Грабівниця з його пакунків зловмисника оперативники дістали 2 кг тротилу, електродетонатори та детонуючий шнур.

         Як пояснив сам затриманий, вибухові предмети він перевозив громадським транспортом для продажу своєму знайомому, який проживає у с. Жданієво. Ціна оборудки, якщо вірити словам затриманого, складала «смішну» ціну – «аж» 700 гривень!

         Саме начебто такі гроші могли вартувати життя близько десятьом пасажирам, оскільки, за оцінкою правоохоронців, вказаної кількості вибухівки, у випадку її детонації, було б достатньо аби перетворити автобус «ПАЗ» у купу металобрухту.

         Вирішується питання про порушення проти зловмисника кримінальної справи, повідомили ЗІА "Простір" у прес-службі УСБУ Закарпатської області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також