2 харків’ян та киянин спробували пройти "Лужанку" з липовими довідками за $3 тис. (ФОТО)

137
2

Під час прикордонного контролю, усі троє для перевірки документів, окрім паспортів, надали тимчасові посвідчення військовозобов’язаного.

Як зазначають на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, у посвідченнях інспектор виявив ознаки підробки.

Було видно, що всі 3 довідки, які нібито були видані різними районними територіальними центрами комплектування Києва та Харкова, були заповнені одним і тим самим почерком.

Чоловіки зізналися, що за сфальшовані довідки кожен із них заплатив по 3 тисячі доларів США.

У перетині кордону махінаторам відмовили, а про наявність у їх діях ознак злочину, передбаченого ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» прикордонники надіслали повідомлення до Нацполіції у Закарпатській області.

Наразі правоохоронці встановлюють коло осіб, причетних до даного правопорушення.

Для подальшого прийняття правового рішення, правопорушників передали співробітникам поліції.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ТД
ти диви

Київський і Харківський комісари писали однією тою самою рукою

Г
Гобі

Снес писати такі? Це таке ж, як коли пишуть ош зловили когось, хто перевозив контрабанду. І так вшиткі знають, хто то всьо кришує, ош без перестанку то ся робить, но даколи треба щось показати, би люди, яких вони рахують за ідіотів, думали ош з тим ся "влада" борить. Так само бізнес по вивозу воєннозобов'язаних людей за кордон. Таке відчуття, ош такими статтями деякі наші, скажемо так, обласні начальники (в тому числі депутати) хотять підлизуватися Києву та дурити простий народ. На одну таку статтю успішно вивозиться декілька десятків чоловіків. Не все так просто, як вони нам то хотять впарити.

Читайте також