2 смертельні ДТП за добу: Вантажівка з людьми у кузові перекинулась з пагорба, Skoda влетіла у стовп (ФОТО)

17
0

В управлінні національної поліції Закарпаття розповіли про два випадки ДТП, які стались поблизу села Лозянське та села Терново.

Перша смертельна аварія сталась вчора, 7 липня, близько 16:30 години в урочищі поблизу села Лозянське. Як виявилось 40-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "ГАЗ" не впорався з керуванням та перекинувся з пагорба вниз.

На жаль, дорогою до лікарні померла 61-річна пасажирка вантажівки. Ще 3 жінок, віком 33, 35 та 58 років, які перебували у кузові авто, а також сам водій транспортного засобу, отримали тілесні ушкодження та наразі перебувають у лікарні.

Друга смертельна аварія трапилася близько 3:20 години на Тячівщині, у селі Нересниця. 19-річний водій автомобіля Skoda Octavia, житель села Тисалово, під час обгону автомобіля Skoda Octavia, під керуванням 16-річної жительки села Терново, не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонною опорою, а згодом – і з транспортним засобом, який обганяв.

У результаті від отриманих травм 19-річний водій помер дорогою до лікарні.

За обома фактами слідчі поліції відкрито кримінальні провадження за ч. 2 статті 286 ККУ.

У рамках розслідування, поліцейські встановлять усі об’єктивні обставини дорожньо-транспортних пригод, а також з’ясують, хто надав право керувати автомобілем неповнолітній учасниці аварії на Тячівщині.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також