2-є чоловіків намагались переправити 18-річну ужгородку через кордон (ФОТО)

9
4

Працівники КПП одразу зрозуміли, щось неладне, та допомогли дівчині позбутись двох злочинців, які її супроводжували.

Інцидент стався вчора ввечері в пункті пропуску «Малі Селменці», що на українсько-словацькому кордоні. Як розповідає прес-служба Чопського прикордонного загону, саме під час паспортного контролю, прикордонний наряд помітив переляк та почервоніння в очах дівчини, яку супроводжували два кремезних чоловіка.

Юну ужгородку одразу запросили у службове приміщення та поспілкувалась з нею Вона розповіла, що не знає чоловіків, з якими прямує за кордон та не бажає продовжувати з ними подорож. Вона також не могла пояснити, куди саме прямує, зазначаючи лише, що їй обіцяли роботу.

Самі ж чоловіки помітно нервували та  наполягали на якнайшвидшому оформленні та поводились агресивно.

— Відтак, прикордонники не пропустили дівчину і чоловіків, які її супроводжували, та викликали у пункт пропуску співробітників Національної поліції. Куди і з якою саме метою везли ужгородку, тепер встановлюватимуть правоохоронці, - зазначили у прес-службі.

Коментарі

?
?

читаю коментарі,для вас нормально коли два бугаї торгуть жонами?но най она проститутка,но они конченоє гуно,й-ні гопники.У нас привикли захищати особів мужського пола,плюющихся і матюкающихся ,торгующими жонами і метамфетаміном(((А мусорня їх слуги

О
опп

Хехе, зараз зро6лять "кремезних" пацанiв винними. А юна бджiлка, одягнута, обута, накрашена як раз на роботу, яка заплатила грошi за "перетин" кордону стане героiнею, мученицею, яку 18 рокiв насилували, знущалися i возили як товар :) Така вона журналiстика.

М
Мікулаш

В подальшому я їй не заздрю - поліція її НЕ захистить.

О
Олександр

Знає вона їхдобре... лиш рішился включити дурочку тіпа не при ділах

Читайте також