20 фактів порушення благоустрою: результат перевірки муніципальних інспекторів Мукачева (ФОТО)

8
6

За невиконання деякими громадянами припису на порушників склали адмінпротоколи, які направили до виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

За цей тиждень інспекторами муніципальної інспекції виявлено понад 20 фактів порушення благоустрою на території міста Мукачево. Про це повідомили в Управлінні муніципальної інспекції міста Мукачева.

Так, в 17 випадках складено адміністративні протоколи та приписи, а порушникам надали відповідний час для їх усунення.

Після невиконання деякими особами вимог припису на громадян були складені адміністративні протоколи, які в подальшому будуть направлені до адміністративної комісії виконавчого комітету Мукачівської міської ради, для прийняття рішення по суті.


Коментарі

ДО
до останнього

Молодець, точна правда, нариють і лишать на місяці, при чому спишуть не один десяток тисяч гривень на це діло, а на Зеленому базарі ці трудяги вже собі винесли столиць на вулицю і дуже тяжко пашуть групами оби не дай бог селянка не продала пляшку молока з рук!!! а на цю структуру з міського бюджету списують не один мільйон гривень. Повна деградація держави, що щи тут додати.

В
водій

А водоканал за ями, які після ремонту лишають, оштрафувати не хочете, работнічкі!

Х
Хан

Молодці, хоть трошки порядок наведуть. А то в кожного свої порядки.

ПД
Правдоруб до "итильщика" та "рок"

Там одні сцикуни працюють. Туди понабирали молодих тунеядців-шушару безкультурну та п'яндих-пенсіонерів, яких повиганяли з мусарні. Ось вони й ходять стріляють на Зеленому базарі з ранку у бабок по 2-3 грн щоби похмілитися...тото їх вшитка "робота"...придурки...

В
Василь

Най ідутт аве поштрафують шо на Росіигівській 2 уже третій день мусор не вивозять козли, а не жебрака за кусок дерева пописати

Р
рок

А у табор не пробували зайти, проіспектувати?

Читайте також