20-річна мажорка на Lexus вбила 6 людей в жахливій ДТП у Харкові (ФОТО, ВІДЕО, 18+)

25
23

Ще 6 осіб госпіталізовані із травмами різного ступеня важкості.

Про це інформують харківські місцеві ЗМІ та прес-служба Нацполіції України. 

Встановлено, що за кермом новенького джипа Lexus перебувала 20-річна Олена Зайцева, дочка місцевого впливового бізнесмена Василя Зайцева, - голови правління і генерального директора ПрАТ ВТП "Укренергочормет". 

Дівчина не була п'яна чи у стані наркотичного спяніння, але, за інформацією правоохорнців, саме вона є винуватцем ДТП, проїхавши на великий швідкості повз червоне світло світлофору. 

На своєму Lexus дівчина врізалась у Volkswagen Touareg і перекинулась на тротуар, де стояли люди в очікуванні зеленого світла пішоходного переходу. Від зіткнення на місці одразу загинуло 5 людей, пізніше померла ще одна особа. Госпіталізували ще 6 чоловік. 

Аварія сталася на вулиці Сумській неподалік площі Конституції о 20:45. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України, яка передбачає ув`язнення терміном від 7 до 12 років. 


До речі, з 1 жовтня ДТП можна оформити самостійно через смартфон.

Коментарі

Р
Роберт

Де ще ви від Європи хлоп.. та дівчатка МЕНТАЛІТЕТ НЕМОЖЛИВО КУПИТИ ТО МАЄ БУТИ В КРОВІ НЕДАСТЬ НІХТО НА МАЙДАНІ

В
Ввв

Я згідний з рем. Проблема глобального характеру. Можна збільшувати штрафи та зменшувати швидкість но воно не до чого не приведе доки закон буде один для всіх і ніяких подвійних стандартів. Випадок з цією дівчиною це наслідок нашої гнилих системи влади. Безкарність породжує беззаконня а беззаконня породжує бєспредєл.

Р
рибак

Надо законодательно ограничить мощность и вес авто со стажем вождения. Вот у тебя два года стажа- 120 л.с. и 1200 кг авто - не более. Каждый год добавлять. Люди без опыта управляют танками, которые "страйки" выбивают на остановках и на переходах. Только права получили и тут же батя дарит спорткар на 500 л.с. Это полный аналог обезьяны с гранатой.

Ж
Жека3

Виявляється це мале лярво вже 8 разів було затримане за порушення пдр : перевищення швидкості і проїзд на червоний. Дурницю молчанов пише шо ти ми винні бо багато собі позволяємо з полісменами, бо в даній ситуації власне поліцейські винні, що мали аж вісім можливостей забрати у неї права і жодним не скористались

ДМ
до Молчанов

Плював я на те що каже цей розумово недорозвинений. Давайте тепер дозволимо поліції безпрєдєльнічти, поррушувати закон, брати взятки і все - одразу ДТП припиняться, мажорам перестануть продавати права і відмазувати їх в судах.

ЩП
що про це каже Молчанов

http://ukr-biz.com.ua/editor/70677/

Ж
Жека2

до Жека - прочитай коменти нижче) до 5005 - Получається дівчина рішила газанути, проскочити на червоне, в неї збоку врубався туарег,від чого та вилетіла на тротуар, так? ну а чому передчасно її не звинувачувати, якщо і так ясно шо вона винна у дтп і смерті людей? помічаєш зв'язок між причиною і наслідком? так, вона не спецом виїхала на тротуар, але замість того шоб постояти хвилину-півтори на червоному як всі інші люди, рішила ризикнути,от і результат.

Ж
Жека

Як то може бути дочка Олена Олегівна, а отець Василь. Пахне брехньою)

П
пупи

а ти васьвасьвась точно...ищи и иваниван в добавку...

Т
тута

як усьо з"ясувуть,тоди и судить...бо завтра уже буже иншака мелодия...

В
ВасьВась

Навіть у Польщі її би посадили і ніхто би даже не розберався

К
КОЛЯ

Мда! це просто жесть,відкуплять і буде собі далі їздити вона,така правда в Україні ! на жаль !це як і у 2013 році,в с.ГАТЬ,Берегівського району,зимою,- трьох молодих хлопців водій вбив,і що?? нічого йому нема,на волі,ходить гуляе,та їздить далі собі.Це дуже все складно,гроші батьків роблять багато чого.

Ч
Читач

Не розумію, що стало з українцями, всі мовчать, всі терплять. Треба було її на місці придушити або забити чимось, що попаде під руки. Але ні... люди терплять...

В
Вікторія

З кожним разом читати ваші статті все огидніше. Крім того, що ви перекручуєте інформацію, то навіть санкцію статті вказати правильно не можете. Винному загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

5
5005

Так, дійсно, в авто дівчини врізався туарег, після удару лексус відкинуло на на пішохідний перехід де стояли люди. Звинувачувати дівчину передчасно!

КА
Координатор а може і куратор

Звертаюсь до редакції! Ви з головою дружите ? Пишіть не абстракцію! Пишіть так зазначає прес центр поліції, достовірні данні! Це вже Ви не в перший раз НАВЗУЄТЕ свою думку ! Вона порушила правила ДР , але НІ В КОГО НЕ ВРІЗАЛАСЬ!!!!!!!! Боковий удар здійснив Таурег ФВ!!!! Від чого Лексус відкинуло на прохожу частину!!!!!!! ШАНОВНІ МУКАЧЕВО.Нет за свої недостовірні данні прийдеться відповідати. Кого цікавило за *Помилку* в правах, то донька ВСИНОВЛЕНА, і тому записана так.

В
ваня

Невже ні в кого з родичів загиблих не знайдеться калаша, щоб пристрелити вбивцю?такі біснуваті суки як балажки іншого не розуміють, а слідуючого на чергу поставити суддю Придачука, що взяв від вбивці гроші і чекає щоб приспати людську пильність.Рилу Придачука це дорого обійдеться.Дур#ю, не спокушуй людське терпіння!

1
135

У документі пише Олена Олегівна а у тексті "дочка бізнесмена Василя Зайцева"

О
Олег

ужас просто.... я в шоці....((((((((((((((((((((((((((((((((

Р
рем

Це проблема глобального характеру: це не одиничний випадок, це суспільна тенденція. Корупція в силових структурах, судах, владі - це все призвело до війни на наших дорогах.

П
Петро

Все як зазвичай. Все оплатять і отримає умовний строк.

1
123

за то шо вона убила 6 людей от7до12 років,с,,ка завалити її на місці мажорка кон,,ена,вона вообще незаслуговує на життя

J
JbL

Короткочасна втрата свідомості або припадок епілепсії. Хоча хочуть зробити її вагітною і тим самим обгрунтувати короткочасну втрату свідомості. Максимум що отримає це умовний строк. Ну, суд буде тривати пів року, рік, а може й більше. Я просто реаліст і чудово знаю як все робиться у нашій державі у того в кого є бабки і зв'язки. Прикладів куча, а само відомий це Балажка.

Читайте також