20-річний мешканець Мукачівщини переплутав грибаря зі звіром та застрелив його з рушниці (ФОТО)

21
21

Вчора, 27 вересня правоохоронці отримали повідомлення під мешканця села Грабово, який зазначив, що виявив чоловіка з вогнепальним пораненням у чагарнику.

За викликом прибула слідчо-оперативна група, яка виявила 20-річного чоловіка. Він розповів, що під час збирання грибів почув щось у чагарнику. Після цього він здійснив постріл з рушниці у сторону звідки чув звук, вважаючи, що там ховається хижий звір.

Мешканець Грабова спробував надати пораненому чоловіку першу медичну допомогу, але дорогою до медичного закладу 50-річний чоловік помер. Після цього молодик запанікував і сказав,що виявив тіло чоловіка вже підстреленим.

За фактом вбивства вчиненого через необережність було відкрито кримінальне провадження ч.1 статті 119 ККУ. Мисливську рушницю, яка належить батькові хлопця, працівники поліції вилучили.

На винуватця трагедії очікує покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. У справі триває розслідування.


Коментарі

Г
Голесо

Ага,Дім...закарпаття інтернаціональноє...тоже так думаю,як Ви,говорять як хотять,главноє про діло,і з кавильом)))остальноє лупина... То де у Вас такі гриби шо з пушков треба ходити на них?!))дайте координати,прийду з бензопілов,буду под корінь різати,бо грибницю не іспортити)) А пацан,собі життя поламав і другому і сімям(необдуманий поступок,як не крути...

D
Dmytro

Я не суддя і не прокурор - нікого не суджу, але ситуація обурлива і хочеться її прокоментувати. Мені буде шкода молодого хлопця, якщо його засудять років на 20. Але не так шкода як страшно. Страшно мені буде з рушницею збирати гриби. Бо навіть якщо в лісі будуть дикі звірі, то я буду уникати зустрічі з ними, а не сліпо "пукати" на ураження. В даному випадку (3 роки обмеження за низку злочинів) то є не гуманно. Даже в Африці за такі злочини максимум - реміньом по попі. (Знову сарказм)

D
Dmytro

до Голесо: оба коментарі з сарказмом ;) до Прохожий: гей фатьове, туй говорять ко як хоче. У каждому селови свуй діалект і ми ся гордеме ош у нас годен ись говорити даже по мацкальськи і нико тя не кіне. Ніє у нас ксенофоських настройєній і тім боліє расистських. Закарпаття віділо многоє і се людий дашо навчило - толерантності до різних національностей. Знаєш чого Гітлер войну начав? Бо найшлися такі ги ти і твоя учитілька (муг бим дашо і про ниї уповісти, айбо судити про ниї по твойим словам глупо) і помогли му. Я колись у школі учив російську і учитілі товди боли порядочні. За свої три кишервешні "предложения" лишили би тя щи на рук у тому же класі. Іди субі десь ішов і не мішайся межи чиляннику у бисіду. Мій сарказм не був достатньо прозорим. Суб'єктивно вважаю, що обмеження (навіть не позбавлення) волі терміном на 3-5 років це повна маячня (слово "бред" краще підходить). Але це попередня кваліфікація і її можуть змінити, бо злочинів вистачає.

С
Сусидка

В лесу уже листьев нет а он перепутал со зверьём тут два вывода умышленное убийство либо обкуренный или пьяный сопляк страшно то что такие ублюдки посто получат условно человека не вернеш

Г
Голесо

Марьянко і я нерозуміу..!шо за муть...?!за убiйство собi подобного від 3-5 років...?!мати і отиць якого ростили,уже своіх діти мав навирно,онуків і комусь приходить у голову(нещасний случай)забрати життя другого...і лем 3-5 роки...?!на дисять років мош 3-х убити?!ля та священикам раньше давали по 25 років,шо інако-мислили((іщи кіть на дорозі,то понятно(без мотива),но із пукалков у руках...За кражу навирно більше дауть,хотя за кражу стауть депутатами... Діма та якоє легалізувати зброю...?!буде дикий запад...у каждів пятів сіміі,алкаш авать наркоман...переклинить,будуть шмаляти по всіх...а ци ти устигниш у ответ устрілити то уже вопрос.

Ж
житель

Як ,стріляв не бачивши цілі вн охотник чи просто пушку взяв.

ДЛ
до Лесника

Ленсик! Твоя мама Тебе Де Нагуляла? Мені кажеся в лісу Коли На гриби ходила, встрітилася з Кабаном...... гаааааа

Л
Лесник

Улица Пушкина, дом Колотушкина и передавай привет своей маме))

ДЛ
до лісника

адресок дай, треба поговорити

Л
Лісник

Писати без помилок раз навчися, а потом угрожай комусь, ти сомаре перечинський. У двох сімей велике горе, а ти тут брехню на весь інтернет розводиш, ти миш комп'ютерна. Кажу тобі, записуй адрес.

М
Мікулаш

Лісник! Ну ти Криса Нагуляна!!! Жебраку Сиди Собі В Селі і Не Наривайся!!! А За Гнилий Базар Треба Отвітити!

Л
Лісник

Отвічаю, скину тобі так, шо тобі мало не покажеся. Записуй адрес.

М
мікулаш

Лісник! Забазар Отвічаєш??? Скинь Адрес Свій Пообшаємеся!!

ДЯ
До Я

Вообще то сезон охоти відкритий з августа місяця і померлий був не грибник.

Я
Я

Перебачте но я якого Х*Я вообще дєтський сад охотиться дньом та ще і у обичному лісі де гуляють люди???і в сезон коли збирають лісники гриби!!! МАЮТЬ ПОСАДИТИ ту соплю то даже не обговорюється!Людина померла,а вони пишуть **обмеження волі**..тюю!!!! Безпрєдєл у цій грьобаній державі уже достав!!! хлопець має бути покараний!!!!!!!

М
Мар'яна

Це просто жесть. Невже не зрозуміло, що сезон грибів і в лісі багато грибарів... Де в 20-річного хватило розуму про це подумати... І невже з 3 до 5 - це покарання. Людину не повернеш... А якби хтось замислився і не взяв зброю в руки, розуміючи, що ще не час, то чоловік залишився б жити. А так, скільки горя приніс рідним 50-річного чоловіка та й своїм. Співчуття рідним померлого та вічна память!

М
мікулаш

Брехня Повна!!! Батько 20 річного Пацана був Довжен Бабло Загиблому!!! Пішо Син і Вальнув Довжника!!!! яка Охота??? сказки це всьо!!! Чому?- А Тому Шо Родич (Тьотья) 20 Річного Пацана ПРОКУРОР!!!!!!!!!! Всьо Заглажено!!! Слава України....

І
Ілько

Там не лише з необережності вбивство,там і заволодіння зброї незаконним шляхом.Вообщем там статейок пару можна добавляти!Мені шкода лише померлого,а цього сопляка абсолютно не шкода.Хай його засудять на повну і ще й батька,якщо зброя безконтрольна!

D
Dmytro

до Степан: і мені шкода обох - один помер просто так, а другий получить обмеження волі на 3 роки (або зробить похорон і нічого не получить).

D
Dmytro

Треба легалізувати зброю!

С
Степан

Шкода обох

Читайте також